FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Cîinii" i-au găsit înlocuitor lui Adrian Cristea » Grigorie e luat

Articol de - Publicat marti, 11 ianuarie 2011 00:00

Dinamo s-a înţeles ieri cu Rapidul în privinţa trecerii mijlocaşului în Ştefan cel Mare pentru 200.000 de euro

Roş-albii au început să se mişte pe piaţa transferurilor şi ieri s-au pus de acord cu Rapidul în privinţa trecerii lui Ştefan Grigorie. Dinamo, care îl deţinea în coproprietate pe mijlocaşul de 29 de ani, va plăti giuleştenilor 200.000 de euro pentru restul de 50% din drepturile federative. Zilele următoare, fotbalistul este aşteptat la antrenamente sub comanda lui Ioan Andone. "Da, este adevărat, ne-am înţeles cu Dinu Gheorghe pentru Grigorie, mai trebuie doar să semnăm actele", au confirmat oficialii dinamovişti.

El e noul "Prinţ"
În modulul pe care Ioan Andone doreşte să-l imprime din retur, 4-1-3-2, Grigorie va fi mijlocaşul central ce va evolua în spatele atacanţilor. El va prelua atribuţiile lui Adrian Cristea, plecat la Universitatea Cluj, şi va fi responsabil şi cu executarea fazelor fixe. Azi, Dinu Gheorghe se va întîlni cu Nicolae Badea pentru parafarea actelor, urmînd a se discuta şi despre posibilitatea transferului lui Mircea Bornescu.

10.000 de euro va fi salariul lunar al lui Ştefan Grigorie în Ştefan cel Mare. Mijlocaşul avea acelaşi contract şi la Rapid

6 trofee a cîştigat Ştefan Grigorie la Dinamo
, în perioada 2002 - 2006: 2 titluri, 3 Cupe şi o Supercupă a României

Spionaj în Antalya
Andone îşi va trimite secunzii să spioneze în Antalya amicalele contracandidatelor la Europa. Bonus: a solicitat DVD-uri cu meciurile tari de la televiziunile ce transmit partidele. "Trebuie să ştiu în permanenţă ce mutări fac adversarii noştri. Vom avea cele mai noi informaţii", a comentat tehnicianul de 50 de ani. Steaua, CFR Cluj, Gaz Metan şi FC Vaslui vor fi spionate în Turcia, în timp ce Rapid, Poli Timişoara şi Oţelul vor fi monitorizate în urma înregistrărilor video.

Takayuki: "Dinamo ar fi o etapă nouă"
Japonezul Takayuki Seto este aşteptat să vină cît mai curînd la antrenamentele "cîinilor". Mijlocaşul de 25 de ani a declarat ieri: "Eu n-am vorbit cu şefii din Ştefan cel Mare, dar mi-ar plăcea să îmbrac tricoul lui Dinamo. Cred că ar fi o nouă etapă bună în viaţa mea. Asta cu toate că noul meu coleg, Ousmane N'Doye, mi-a zis să nu vin la «cîini»! Nu ştiu ce are cu ei".

Ottl decide joi
Oficialii dinamovişti aşteaptă joi un răspuns concret din Germania vizavi de posibilul împrumut pe 6 luni al lui Andreas Ottl în Ştefan cel Mare. "Miercuri, cei de la Bayern Munchen îşi încheie un stagiu de pregătire în Asia. Din ce ni s-a transmis, bavarezii ar fi de acord cu împrumutul, rămîne să se decidă clar şi Ottl. Agentul său spune că n-ar fi probleme, dar să vedem", au declarat şefii roş-albilor.

Inbox

- Andrei Cristea, 26 de ani, este de acord să plece la Karlsruhe pînă în vară, mai rămîne ca nemţii să fie dispuşi să plătească 600.000 de euro pentru un împrumut cu opţiune de cumpărare în iunie.
- Aseară tîrziu, dinamoviştii trebuiau să se întîlnească în Capitală cu Jean Pădureanu şi cu impresara Ana Maria Prodan ca să discute transferul stoperului Lukasz Szukala.
- Roş-albii au dat ieri testele fizice în Ştefan cel Mare, iar rezultatele preliminare sînt pozitive, jucătorii respectînd programul impus de staff-ul tehnic în vacanţă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
rapid..
rapid..  •  11 Ianuarie 2011, 13:47

vai nu cred ca jucator de baza am pierdut!!!si ce mega transfer a facut Dinamo...gata i-am facut campioni!!ahahahaahahaaha

rapid..
rapid..  •  11 Ianuarie 2011, 13:39
Postat de nomadu71 pe 11 Ianuarie 2011, 11:40

...Pentru simpatizantul Rapidului,care a ...,,scrijelit'' mai jos,ca ''a scris'',nu pot sa spun...;)

e simpatizant pe .este un stelist trist sub acoperire care posteaza intentionat cu greseli gramaticale. cred ca vrea sa sugereze ca rapidistii sunt analfabeti.este un mare d.i.strus daca a ajuns sa faca acest lucru.pur si simplu penibil.

rapid..
rapid..  •  11 Ianuarie 2011, 13:39

e simpatizant pe dracu.este un stelist trist sub acoperire care posteaza intentionat cu greseli gramaticale. cred ca vrea sa sugereze ca rapidistii sunt analfabeti.este un mare d.i.strus daca a ajuns sa faca acest lucru.pur si simplu penibil.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează