FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, DUMINICĂ, 17 OCTOMBRIE, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

"Cîinii" plîng după Zicu şi speră ca acesta să nu joace în meciul direct: "Ce proşti am fost!"

Articol de - Publicat sambata, 09 octombrie 2010 00:00

Şefii dinamovişti îşi muşcă mîinile de ciudă că l-au cedat pe Zicu la Poli fără să-i interzică prin contract să joace în meciul direct. "Cîinii" fac presiuni ca mijlocaşul să stea pe bară în ultima etapă din tur, la confruntarea din Ştefan cel Mare.

Renaşterea lui Zicu provoacă depresii în Ştefan cel Mare. Ianis s-a redescoperit la Timişoara, dă goluri şi face show, a prins din nou "naţionala". Iar "cîinii" se oftică acum că n-au făcut nici un "gentleman agreement" cu Marian Iancu pentru ca fotbalistul să nu poată evolua contra roş-albilor în campionat!

"Am fost fraieri, dar asta e viaţa! Regulamentul nu ne mai permite să punem astfel de clauze, însă vom mai încerca să vorbim cu Marian Iancu. Avem relaţii bune, ne respectăm, am făcut multe afaceri cu el şi sperăm să accepte să nu-l bage pe Zicu la meciul din noiembrie. Asta ar fi culmea, să joace şi să ne mai dea şi vreun gol! Şi-aşa ne pare rău că l-am lăsat să plece ... Uite cum joacă acum!", au declarat ieri surse de la Dinamo.

Confruntarea cu Poli va avea loc în ultima etapă a turului, pe 27 noiembrie, în Bucureşti. În primăvara lui 2007, cînd Zicu fusese cedat de roş-albi la Rapid, machedonul a fost cel mai bun giuleştean contra "cîinilor", marcînd şi un gol. "Acum va fi şi mai motivat după toată ostilitatea cu care l-au tratat suporterii noştri", se tem şi fotbaliştii lui Andone.

500.000 de euro a plătit astă-vară Poli Timişoara pentru a-l cumpăra pe Zicu

5 goluri şi o pasă decisivă are Ianis în 11 meciuri în 506 minute jucate în toate competiţiile

7,14 este media notelor primite de Zicu în gsp. E cea mai mare medie din Liga 1!

Mult peste sezonul trecut de la Dinamo
Zicu la Dinamo    parametru *    Zicu la Poli
40    baloane jucate    51,3
1,5    ocazii create    2,6
0,6    pase filtrante    1,6
0,7    driblinguri    1,1
0,2    şuturi pe poartă    2,1
* medii la 90 de minute jucate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
legoolas
legoolas  •  10 Octombrie 2010, 10:22

Cand scriam peste tot sa ii se dea sanse lui Zicu si sa nu il mai injure astia pe stadion si sa nu i se dea drumul la Rapid sau Timisoara ;) sper sa si marcheze sa ii inchida gura sefilor de galerie,ca iei dau TONU..

ucv1948
ucv1948  •  09 Octombrie 2010, 15:09

gura pacatosului adevar graieste !! :))) ... penibililor !!!!! nu mai sunt militari in termen sa va umpleti si voi stadionul :) ,,,,,, deh , au trecut acele vremuri !! Plutoane , v-aliniati !!! Plutoane , drept !!! La Drapel , pentru Onor Inainte , Prezentati Arm' !!!! :))) ... WOW !!!! fie vreme buna , fie vreme rea , ma pi.(sh.) pe tine caine si-o f.(u).t pe mama ta !!!!

paulirimia
paulirimia  •  09 Octombrie 2010, 12:36

Nu numai a-ti fost ,sunteti si ramaneti PROSTI Cea mai proasta echipa manageriala din liga 1

Vezi toate comentariile (15)
Comentează