FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

”Cîinii” şi-au ales destinaţii exotice pentru vacanţă » Au invadat globul!

Articol de - Publicat vineri, 17 decembrie 2010 00:00

Dinamoviştii şi-au ales destinaţii exotice pentru vacanţă, după un an în care s-au plîns mai mereu de restanţele contractuale.


Cu mai mulţi sau mai puţini bani în buzunare şi-n conturi, dinamoviştii şi-au ales, în marea lor majoritate, locaţii exotice pentru a-şi petrece vacanţa de iarnă. Destinaţiile sînt spectaculoase, ţînînd cont de criza financiară mondială, dar şi de faptul că dinamoviştii încă aşteaptă să le intre pe card salariile restante de cîteva luni. Mulţi "cîini" şi-au achiziţionat însă biletele de călătorie încă din august-septembrie, beneficiind de reduceri consistente.

Andrei Cristea va vizita excentricul Dubai. Scarlatache şi Mărgăritescu se vor bucura de un Crăciun petrecut în New York, oraşul care nu doarme niciodată. Bratu se relaxează la un expresso în vechea Romă. Niculae se va destinde ascultînd fado la Cascais şi Lisabona. Rubio se va distra aproape de casă, la Barcelona, iar Cătălin Munteanu revine la Salamanca. Diabate şi Djakaridja Kone se întorc acasă, în Coasta de Fildeş, în timp ce N'Doye îşi face curaj să lase cluburile bucureştene pentru a se întoarce la soţie şi la fetiţa lui în Bronx, cartierul new-yorkez al "băieţilor răi".

Şi la nivelul conducerii destinaţiile sună bine: Cristi Borcea este un rezident celebru al metropolei Miami, iar Ioan Andone şi soţia au plecat deja spre o oază a relaxării, Thailanda.

Cei care rămîn acasă
Surprinzător, există şi cîţiva jucători care au decis să rămînă în România. Unii au ales să viziteze casa părintească, cazurile lui Dolha (Turda), Torje (Timişoara) sau Moţi (Reşiţa), alţii excursii de cîteva zile la munte, Dănciulescu (Poiana Braşov), sau un teambuilding în familie, situaţia lui Adrian Cristea, care va merge la ai lui, în Iaşi, şi la părinţii Biancăi Drăguşanu, la Deva.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (9)
rusanu
rusanu  •  17 Decembrie 2010, 13:07

am si eu o intrebare, ce inseamna TEAMBUILDING, nu de alta , da probabil sunt mai slab de minte.ziaristi de 2 bani, si in speta de fata Eduard Apostol, va rog, daca se poate, NU VA MAI BATETI JOC DE LIMBA ROMANA si nu va mai dati mari ca stiti 3 cuvinte in engelza, e de prost gust!

brod
brod  •  17 Decembrie 2010, 12:23

altfel, latră în gura mare că n-au bani! săraci, dar cinstiţi. şi talentaţi, desigur! pe la miami, cu colindul la borcică nu se gudură niciunul?

idi53
idi53  •  17 Decembrie 2010, 09:58

CEL MAI FRAIER E ANDREI CRISTEA!Cum sa faci Craciunul cu femeea de plastic?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează