FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Cîinii" vor ca Derby de România să se dispute în condiţii ireproşabile » Zăpada îi împinge pe Naţional Arena

Dinamoviştii nu au jucat pînă acum pe Arena Naţională, în timp ce steliştii au deja 3 partide disputate aici
Dinamoviştii nu au jucat pînă acum pe Arena Naţională, în timp ce steliştii au deja 3 partide disputate aici

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 10 noiembrie 2011 22:13

Dinamoviştii vor să joace împotriva Stelei pe noua arenă întrucît gazonul este încălzit, iar spectatorii nu vor resimţi frigul şi ninsoarea ce se anunţă în decembrie


Nicolae Badea s-a întîlnit ieri cu reprezentanţii Primăriei Capitalei pentru a discuta condiţiile disputării Derby-ului de România, Dinamo - Steaua, pe Arena Naţională, în primul week-end din decembrie. "Nu am luat încă o decizie, mai sînt amănunte de pus la punct şi probabil că săptămîna viitoare vom hotărî", a explicat preşedintele dinamovist.

Dinamoviştii au mai multe motive pentru care doresc să evolueze pe noul stadion:
1. Meteo. "Cîinii" se tem de frig şi ninsoare la începutul lunii decembrie: "Gazonul pe Arena Naţională este încălzit şi nu riscă să îngheţe ca în Ştefan cel Mare".

2. Marketing. 54.000 de oameni în tribune le-ar aduce roş-albilor un profit consistent din vînzarea biletelor. Arena din Ştefan cel Mare are o capacitate de 15.300 de locuri!

3. Confort. Arena Naţională este acoperită în totalitate, iar în caz de viscol, ninsoare, spectatorii vor fi protejaţi. La Dinamo, doar cîteva sectoare de la tribuna a II-a sînt acoperite. Liviu Ciobotariu şi jucătorii vor merge de săptămîna viitoare să se antreneze pe Arena Naţională pentru a vedea cum rezistă gazonul şi pentru a se obişnui cu suprafaţa de joc.


130.000 de euro ar fi diferenţa de bani pe care ar încasa-o Dinamo dacă ar juca pe Arena Naţională în loc de Ştefan cel Mare

"Sînt dispus să joc oriunde cu Steaua, dar trebuie să fim realişti şi să recunoaştem că iarba de pe Arena Naţională nu se prezintă în condiţii foarte bune"
Ionel Dănciulescu, atacant Dinamo

"Mi-aş dori să jucăm cu Steaua în Ştefan cel Mare, chiar dacă nu se ridică la standardele Arena Naţională. Aş vrea ca arena să fie plină de dinamovişti, dar, din păcate, trebuie să le dăm bilete şi steliştilor"
Marius Niculae, atacant Dinamo

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (27)
bobluci
bobluci  •  11 Noiembrie 2011, 21:02
Postat de denethorj pe 11 Noiembrie 2011, 11:24

://tv.gsp.ro/Chiacu-filmat-c-nd-njura-pe-Dinamo-atunci-c-nd-juc-2690.html

asa si..prostu asta nu are coloana vertebrala, identitate sau pe intelesul lui COAI_E

yosef_h_k
yosef_h_k  •  11 Noiembrie 2011, 16:35
Postat de aius pe 11 Noiembrie 2011, 10:53

mai catalin gheorghiu,numai confunda bucurestiul cu SFANTA TARA ROMANIA.acest meci(DERBY?!)este un meci intre doua echipe din bucuresti,nimic mai mult.asa ca mai lasati-ne cu utopiile astea.de 5-6 ani,poti numi derby un mecu sau doua intre echipele de pe locurile 5-6?

CA FAPT DIVERS E SINGURUL DERBI DIN TARA :) , NU ARE NICI UN SENS SA PALAVRAGESTI AIUREA! :)

saviola2_8
saviola2_8  •  11 Noiembrie 2011, 16:19
Postat de fanmereu pe 11 Noiembrie 2011, 12:57

asta cu "derby de romania" e la fel ca in Italia ,derby d'Italia e Inter-Juve ,cand ai Milanul si fanii milanului....FORZA RAPID

rapid in italia ar fi un fel de atalnata sau regiina eu stiu.Nicidecum una din marile forte.In romania rapid e pe locul 5 sau 6 la capionate, despre ce vorbim?

Vezi toate comentariile (27)
Comentează