FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cină stelistă! » Costel Gâlcă încearcă să-i ţină uniţi pe fotbaliştii grupării din Ghencea

Adrian Popa și iubita lui
Adrian Popa și iubita lui

Articol de - Publicat marti, 16 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 15 septembrie 2014 23:15

Jucătorii campioanei au participat duminică seară la o masă cerută şi organizată de Costel Gâlcă.

Timp de mai bine de 4 ore, steliştii au cinat duminică împreună la un restaurant din Bucureşti, o premieră în mandatul lui Gâlcă. "Eu am venit la Steaua să facem performanţă, să ne calificăm în Europa şi să cîştigăm un nou campionat. Nu avem timp de petreceri, iar viaţa personală nu trebuie să aibă legătură cu fotbalul", spunea tehnicianul de 42 de ani la conferinţa de prezentare.

Chiar dacă la început nu era deloc de acord cu astfel de petreceri, Costel Gâlcă a acceptat pînă la urmă rugăminţile fotbaliştilor săi şi le-a făcut o surpriză.

De această dată, Gâlcă i-a sunat pe toţi fotbaliştii din lot, dar şi pe toţi cei din staff-ul tehnic şi medical să iasă împreună cu soţiile, prietenele, dar şi alături de copii la un restaurant de top din Bucureşti.

"A fost o seară minunată pe care am petrecut-o alături de prietene sau soţii. Nu au lipsit copiii, care s-au distrat pe cinste, la fel şi noi. Domnul Gâlcă a organizat acest eveniment, o ieşire perfectă înaintea meciurilor cu Aalborg şi cu Petrolul. Ne-am simţit senzaţional", au spus steliştii la final.

"Am reuşit să fac o echipă unită la Steaua pentru că am chemat soţiile şi prietenele jucătorilor alături de lot. Am mers cu ele în deplasări, au venit mereu la meciuri. Aşa mi-am motivat jucătorii!" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Al Hilal)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Arbitrează un rus pretenţios!
Jucătorii campioanei trebuie să fie atenţi în meciul cu Aalborg din grupele Europa League! Motivul? Forul internaţional l-a delegat la această partidă pe Vladislav Bezborodov, arbitru internaţional de 5 ani. Acesta este cunoscut ca unul dintre cavalerii fluierului care acordă foarte multe cartonaşe galbene pe meci. În ultimele 10 partide ale lui a arătat de 45 de ori cartonaşul galben, iar tot în aceste jocuri a eliminat 6 jucători. Bezborodov va fi ajutat la cele două tuşe de Nikolai Golubev şi Maksim Gavrilin.

"Am luat decizii greşite"
Lucian Sînmărtean a acordat un interviu în presa din Grecia despre greşelile din cariera sa: "La 23 de ani credeam că sînt cel mai bun, dar nu realizam că în primul rînd echipa contează. De asemenea, nici n-am avut pe lîngă mine pe cineva care să mă sfătuiască în momentele dificile. Am pus interesele mele deasupra intereselor clubului. Am luat nişte decizii greşite în momente importante, dar nu ştiu ce s-ar fi întîmplat dacă făceam alte alegeri. Cu toate astea, nu regret absolut nimic!".

Hagi îl laudă pe Prodan
Noul director tehnic de la Viitorul, Gică Hagi, are numai cuvinte de laudă despre Daniel Prodan, care ar putea ajunge manager general la Steaua: "Orice coleg din generaţia noastră este competitiv. Important e să nu fie numai antrenori, să înveţe şi marketing, să fie directori, conducători, preşedinţi, directori sportivi. Dacă se fac numai antrenori, ne călcăm pe picioare. Avem antrenori, trebuie să formăm conducători, fotbalul e un business care trebuie organizat foarte bine".

Programul steliştilor
Steliştii au primit programul pe care îl au pentru această săptămînă. Ieri, jucătorii au avut un singur antrenament, la ora 15:30, aşa cum se va întîmpla şi astăzi. Miercuri dimineaţă au programat antrenamentul oficial înaintea meciului de joi seară cu Aalborg, iar în ziua meciului, vor mai avea o şedinţă de pregătire. Primul meci din grupele Europa League se joacă fără spectatori, joi, 18 septembrie, de la ora 22:05, pe Arena Naţională, în direct pe DolceSport şi Digi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (66)
andytheblue
andytheblue  •  16 Octombrie 2014, 23:51

CAMPIONI AM FOST,CAMPIONI VOM FI PANA VOM MURI STEAUA BUCURESTI!

andytheblue
andytheblue  •  16 Octombrie 2014, 23:47

CAMPIONI AM FOST,CAMPIONI VOM FI PANA VOM MURI STEAUA BUCURESTI!

andytheblue
andytheblue  •  16 Octombrie 2014, 23:44

CAMPIONI AM FOST,CAMPIONI VOM FI PANA VOM MURI STEAUA BUCURESTI!

Vezi toate comentariile (66)
Comentează