FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID

Cine a spart aiurea puşculiţa? » Vamă şi Borcea se acuză că au furat din banii clubului

Gheorghe şi Borcea au fost mereu rivali, deşi actualul preşedinte al Rapidului a simpatizat înainte cu Dinamo
Gheorghe şi Borcea au fost mereu rivali, deşi actualul preşedinte al Rapidului a simpatizat înainte cu Dinamo

Articol de , - Publicat luni, 19 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 18 septembrie 2011 23:10

Ieri, cu cîteva ore înainte de startul partidei, derby-ul a fost încins la nivel declarativ de conducerile celor două cluburi.

Şi nu de Copos şi Badea, aşa cum tradiţia o cerea. De la Miami, Cristi Borcea a ţinut să-i răspundă lui Dinu Gheorghe, după ce preşedintele rapidist declarase: "N-am văzut rezumatul lui Dinamo de la meciul din Europa League, deşi am stat treaz pînă tîrziu". :)

"«Vamă» l-a mîncat de vreo 15 milioane de euro pe Copos în doi ani la Rapid, iar la Braşov l-a ruinat pe Neculaie! Vă imaginaţi ce poate să facă de-acum încolo, mai ales cînd vor veni banii de la UEFA! Să tacă! Eu n-am zis nimic cînd giuleştenii se uitau la televizor cum noi jucăm în Europa", a spus preşedintele executiv al lui Dinamo.

Replica oficialului rapidist nu a întîrziat să apară: "De ce credeţi că nu mai vin dinamoviştii la stadion? Pentru că au văzut că banii clubului sînt mîncaţi aiurea de Borcea!".

" MM e, într-adevăr, cel mai bun manager din România, acum. «Vamă» nu se poate compara cu el. Cînd mă ocupam eu de echipă, am luat 11 trofee în 11 ani, deceniul trecut a fost al meu!" (Cristi Borcea, acţionar Dinamo)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
spartandinamovist
spartandinamovist  •  19 Septembrie 2011, 17:01

dinamo nu a ajuns in grupele europene e una si a nu participa deloc nici in calificari e alta ..dinamo an de an a jucat sansa de a intra in grupe ,na reusit ..dar, rapid de2 ani ne tot intrebam unde joaca si ne uitam si noi la rezumate, se terminau si rezumate cu rapid .!!!!????!!!.nexam ..asa ca nea vama ciocu mic si mergi pe burta cai apa mica

stancuvlad
stancuvlad  •  19 Septembrie 2011, 12:56

Sa vazut in prestatiile din cupele europene de pe parcursul celor 11 ani cum exact "te ocupai" tu de echipa

adrian008
adrian008  •  19 Septembrie 2011, 11:49

da. borcea e tare.numai ca aia in europa nu pun botul la bani asa putini ca astia din tara.sau nu poate sa ii ameninte cu politia ca pe astia de aici?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează