FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - U CRAIOVA, AZI, ORA 19:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cine face spectacol la Gaz Metan - Craiova? » Kovacs a acordat 6 ”roşii” şi 6 penalty-uri în acest sezon!

Articol de - Publicat luni, 29 noiembrie 2010 00:00

Arbitrul Istvan Kovacs, ”centralul” din această seară de la Gaz Metan - Craiova, a condus 10 meciuri în actuala ediţie de campionat.

În trei din cele 10 întîlniri s-au oaspeţii şi în patru gazdele. El a acordat 6 roşii, patru eliminări primindu-le jucătorii formaţiilor vizitatoare. De asemenea, a dictat şase lovituri de pedeapsă, două echipelor aflate pe teren propriu. “Pandurul” Voiculeţ (U Cluj - Pandurii 1-1) este singurul fotbalist ce a ratat un penalty sancţionat de cel ce va ”împărţi dreptatea” în Gaz Metan - Universitatea Craiova.

Medieşenii se clasau înaintea startului etapei pe locul şase, cu trei poziţii peste “Ştiinţa”. În ierarhia  jocurilor de “acasă” (patru la Sibiu) sunt doar pe 14, cu 11 puncte, cît au izbutit elevii lui Victor Piţurcă în deplasare, acolo unde sunt neînvinşi de 4 meciuri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
oltean85
oltean85  •  29 Noiembrie 2010, 19:54

asta e echipa de cupe eurpene cu dina si piturca in atac :))

ninel2222
ninel2222  •  29 Noiembrie 2010, 17:50

Pustai antrenor, Kovaci arbitru, gulas cu palinca dupa meci, pa....!

dan_olteanul
dan_olteanul  •  29 Noiembrie 2010, 16:43

daca batem astazi mai sunt sanse de cupe europene

Vezi toate comentariile (6)
Comentează