FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cine înțelege planul lui Dinamo? "Câinii" vor trofee, dar nu au făcut niciun transfer » Echipa alb-roșie doar vinde și ratează jucători

FOTO: Octavian Cocoloș
FOTO: Octavian Cocoloș

Articol de - Publicat sambata, 14 ianuarie 2017 11:59

Pe 4 februarie se va relua Liga 1, după o lună și jumătate de pauză, iar echipele din fruntea clasamentului se pregătesc de lupta dură pentru calificarea în play-off.

Primele 6 echipe din Liga 1, plus Astra, locul 7, caută să se întărească pentru ultima parte din sezon, iar majoritatea au făcut deja primele transferuri.

Dinamo este un caz mai special, fiind singura echipă cu pretenții de a câștiga campionatul care nu a transferat niciun jucător. Ba mai mult, echipa alb-roșie l-a vândut pe Gnohere și e pe care să îl piardă pe Vali Lazăr, unul dintre cei mai buni jucători ai echipei. Detalii aici.

Andone a declarat în repetate rânduri că are nevoie de transferuri, dorind un fundaș central și un mijlocaș de creație. Dar cu 3 săptămâni înainte de restartul sezonului, Dinamo nu făcut niciun transfer. În plus, i-a ratat pe Cernat și Sânmărtean, jucători doriți insistent de antrenor. Clubul le-a făcut oferte celor doi, dar fotbalștii le-au refuzat, considerându-le prea mici. În plus, Dinamo l-a dorit și pe Marius Constantin, dar jucătorul s-a simțit jignit de ofertă.

Dinamo va pleca mâine, 15 ianuarie, în cantoanmentul din Spania, iar cu cât vor întârzia transferurile, cu atât vor fi mai multe probleme. Dacă vor veni prea târziu, jucătorii noi vor rata o mare parte din pregătirea de iarnă și vor avea dificultăți în a se integra în primul "11" al lui Andone, echipa riscând să sufere din cauza lipsei de omogenitate.

adi mutu visează transferuri fanteziste

Adi Mutu, managerul lui Dinamo, este cel care se ocupă de transferurile echipei și îi propune lui Andone jucători. Totuși, până acum, "Briliantul" a venit doar cu idei trăsnite.

De când a venit la Dinamo, Mutu a încercat să îi aducă pe Mexes, Matuzalem, Ruben Olivera și Pazzini, jucători care nu au vrut să audă de o venire în România. În plus, Mutu vrea să îl aducă acum pe Torje și l-a propus pe Dielna, un jucător cu 6 meciuri în ultimii 2 ani.

STEAUA, CELE MAI IMPORTANTE TRANSFERURI

Spre deosebire de marea rivală, Steaua s-a mișcat foarte bine pe piața transferurilor și i-a adus pe Alibec și Gnohere. În plus, este aproape de a-l aduce pe Mihai Bălașa, iar Becali îi mai vrea pe Budescu, Mățel, Morais și Teixeira.

2.250.000 €a plătit Steaua pentru Alibec și Gnohere

Ce au transferat restul echipelor 

Viitorul l-a adus pe Vlad Morar, 23 de ani, un atacant care a demonstrat că poate face față în Liga 1. CSU Craiova a adus 3 jucători care au mari șanse să fie titulari: Bucurică, Barhe și Fajici, iar CFR Cluj s-a înțeles cu Bumba și este la un pas de a-l aduce și pe Deac.

Astra s-a mișcat bine pe piața transferurilor, aducându-i pe Sergiu Buș, Andrei Pițian, Wellington și Belu. Chiar și Gaz Metan a reușit un transfer, transferându-l pe fundașul Akaki Khubutia, ceea ce face ca Dinamo să fie singura care nu a transferat nimic până acum.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (50)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  23 Ianuarie 2017, 07:20
Postat de Nechifor Bogdan pe 23 Ianuarie 2017, 01:45

Viitorul... In 2 ani va juca in champions league... Dinamo poate ..niciodata ..concluzie

Vrei sa spui preliminarii . Nici macar FCSB-ul lui Becali nu va mai juca in C.L . Echipele romanesti sunt niste nimicuri la ora actuala.. Nimeni .

395187707320946
Nechifor Bogdan  •  23 Ianuarie 2017, 01:45

Viitorul... In 2 ani va juca in champions league... Dinamo poate ..niciodata ..concluzie

khal_37
khal_37  •  21 Ianuarie 2017, 20:16
Postat de aureliano08 pe 21 Ianuarie 2017, 13:22

Si crezi ca numai la DInamo sunt manevre? Realitatea este ca de ani de zile si acum, Dinamo si Steaua sunt oarecum protejate de sistem, de FRF, LPF si CCA. Fara Steaua sau fara Dinamo fotbalul romanesc o ia la vale, fara amandoua, e clar faliment.

Daca disparitia unei echipe care a scapat de datorii de 16,9 milioane de euro din 17, 5 milioane ar produce sfarsitul fotbalului romanesc e ca si cum fara psd....Romania nu ar mai exista. Steaua nu a fost ajutata, dimpotriva, doar inventiile site-urile sportive aservite au facut astfel de statistici mincinoase ca sa debusoleze fanii, sa-i faca sa se rupe de club. Steaua a fost furata atat in epoca Galca cat si cea Radoi sau Reghecampf. Trebuie sa fii idiot sa afirmi ca Steaua, in ultimele 10 partide a acumulat 17 puncte si sa afirmi ca a fost ajutata...

Vezi toate comentariile (50)
Comentează