FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cine minte în "cazul Milevski"? Dinamo neagă discuțiile pentru atacantul Chiajnei, impresarul le confirmă

Milevski a venit gratis la Chiajna și tot așa poate ajunge la Dinamo
Milevski a venit gratis la Chiajna și tot așa poate ajunge la Dinamo

Articol de , - Publicat luni, 30 mai 2016 00:00

Impresarul lui Artem spune că atacantul Chiajnei negociază cu Dinamo. Oficialii roş-albi neagă vehement discuţiile.

Sezonul bun făcut de Artem Milevski, 31 de ani, la Concordia l-a transformat pe ucrainean într-o ţintă de transfer pentru multe cluburi, mai ales că luna viitoare îi expiră înţelegerea cu gruparea din Ilfov.

Conform impresarului atacantului, Aleksandr Pankov, printre cluburile care îl doresc pe Artem s-ar număra şi Dinamo.

GSP.ro l-a contactat ieri pe Dorin Irimia, purtătorul de cuvânt al grupării din Ştefan cel Mare, care însă a negat negocierile cu fotbalistul: "Milevski şi-a dovedit valoarea şi calităţile la Concordia, dar nu ne interesează şi nici nu ne-a interesat pentru că în acest moment Dinamo doreşte un alt profil de vârf. Începe perioada transferurilor şi ne aşteptăm să tot apară speculaţii de acest tip".

Negoiţă, anti-escapade

O problemă în posibila venire a ex-sovieticului în Ştefan cel Mare este că patronul Ionuţ Negoiţă nu acceptă în echipa sa jucători cu viaţă extrasportivă zbuciumată, iar Artem este exact această tipologie de fotbalist.

Venit la Chiajna în iarnă, el a devenit rapid un împătimit al cluburilor de noapte bucureştene. Cei de la Concordia nu i-au reproşat nimic până acum, fiind mulţumiţi de randamentul fotbalistului, care a strâns 50 de selecţii în prima reprezentativă a Ucrainei.

"Nu înţeleg de ce s-a scris că Artem nu discută cu Dinamo, negocierile sunt în toi"
Aleksandr Pankov, impresar Milevski, pentru Futbol 1

"Milevski ne-a ajutat foarte mult în acest sezon şi suntem mulţumiţi de el. I-am propus prelungirea contractului, dar a rămas să vorbim după ce se întoarce din vacanţă. Are oferte, dar sper să-l conving să continue cu noi"
Cristian Tănase, preşedinte Chiajna

5 goluri şi o pasă decisivă în 9 meciuri a reuşit Milevski în acest sezon de Liga 1

4 titluride campion al Ucrainei are Milevski în CV, toate cucerite cu Dinamo Kiev

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
sandi
sandi  •  30 Mai 2016, 17:28

mata minte!!!

dan.rus
dan.rus  •  30 Mai 2016, 14:54

Milevsky negociaza si cu Rapid dragi dinamovisti.

zecs93
zecs93  •  30 Mai 2016, 14:36

Eu nu cred ca impresaru lui Artem Milevsky ar minti, se stie bine diversiunea asta la noi, negam transferurile care se speculeaza si dupa ce se definitiveaza toata cauza atunci jucatoru semneaza cu noi pentru ca conducerea noastra doar nu o fi proasta sa zica ca il vrem ca dupaia alte echipe sa ni-l fure, o sa radeti voi dar mi-e Milevsky imi place, are un c.v impresionat si a impresionat si la chiajna sezonu asta, 8 goluri in toate competitiile in 13 meciuri, eu zic ca sunt niste cifre bune pentru un jucator in varsta !!! La fel sper sa-l transferam si pe Obodo cu Elhamed ca cica sunt sanse mari !!! Eu cred ca daca marti primim acceptu TASULUI sa jucam in Europa atunci 99 la suta vor semna cu noi si Radut,Nistor,Elhamed,Obodo,Milevsky si restu care or mai fi pe lista pentru ca o participare in europa tenteaza pe orcine !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează