FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Cine sînt oamenii-cheie în ”Dosarul transferurilor” » Judecătoarea Geanina Teodorovici l-a achitat pe Dragomir

Cei opt inculpaţi din Dosarul Transferurilor îşi aşteaptă astăzi sentinţa.
Cei opt inculpaţi din Dosarul Transferurilor îşi aşteaptă astăzi sentinţa.

Articol de - Publicat marti, 06 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 05 martie 2012 21:15

Judecătoarea Geanina Teodorovici l-a considerat nevinovat pe şeful LPF, anul trecut, în dosarul cu sediul ligii. Iar procurorul Anghel e considerat un magistrat din ”escadrila lui Băsescu”.

Azi ar putea fi ziua Z în " dosarul transferurilor", după mai bine de trei ani de judecată şi 38 de termene. Asta dacă instanţa nu va anunţa un nou termen pentru pronunţare.

Cine e însă judecătoarea Geanina Teodorovici, cea de la care inculpaţii şi lumea fotbalului aşteaptă verdictele? Înainte de toate, ea e cea care l-a achitat anul trecut pe Dumitru Dragomir în dosarul cu sediul LPF, în care şeful ligii a fost acuzat de corupţie. Cazul a ajuns acum la Înalta Curte de Casaţie, la recurs.

Totodată, la sfîrşitul anilor '90, l-a condamnat pe celebrul Zaher Iskandarani pentru contrabandă cu ţigări. Tot ea e cea care, în 2006, la greva avocaţilor, i-a amendat pe 6 dintre cei care au refuzat să pledeze!

Ceartă între procuror şi judecătoare
Iar procurorul Cristian Anghel? Surse judecătoreşti susţin că face parte din aşa-numita "escadrilă a lui Băsescu", intraţi la DNA şi DIICOT prin subterfugii administrative. El a avut un conflict cu Geanina Teodorovici în Dosarul Transferurilor: a solicitat desemnarea unui complet special, care să urgenteze cazul, repoşînd că "judecătoarea nu a făcut cercetare judecătorească în cauză".

Verdict şi la " Valiza", termen la "Mită în elicopter"
Tot azi, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, se aşteaptă un prim verdict în "cazul Valiza", cel în care Gigi Becali este acuzat de dare de mită, el oferind 1.700.000 de euro jucătorilor de la U Cluj pentru a-i învinge pe cei de la CFR Cluj, în ultima etapă a sezonului 2007-2008. La Curtea de Apel va avea loc un nou termen în dosarul Mită în elicopter, unde inculpaţii principali sînt Vasile Avram şi Sorin Ţerbea.

459152-inculpati-dosarul-transferurilor.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
fetitepebani.ro
fetitepebani.ro  •  06 Martie 2012, 14:57

e clar, si aici ca peste tot, multa galagie si putina dreptate. Mi-e din ce in ce mai rusine de tara asta

alexhaiducu
alexhaiducu  •  06 Martie 2012, 09:39

toti scapa fara sa faca o zi de puscarie! sant la putere!

 •  06 Martie 2012, 08:50

Vor fi plansete de jale! Va dati seama ce perfid este Gigi Becali,ce dedesupturi se ascunde in cazul sustinerii PDL de PNG? Si mafia are fata umana dar in spate sint dedesupturile!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează