FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA

Cînu pe făraş

Articol de GSP - Publicat luni, 14 aprilie 2008 00:00

Fundaşul are şanse minime să revină la prima echipă pînă în vară, cînd va fi pus pe lista de transferuri.

Eliminările lui Luchin şi Bre­zins­ky i-au oferit bătăi de cap lui Dusan Uh­rin, care va fi obligat fie să-l reac­tiveze pe Cînu, fie să mizeze pe un cuplu inedit, Raţiu-Scutaru. Cînu a fost scos din lot şi trimis să se antreneze cu un preparator, după meciul cu Mioveniul.

Uhrin a declarat că nu a luat o decizie definitivă în privinţa ju­că­to­rului, însă a lăsat să se înţeleagă că va opta pentru o formulă de fun­daşi centrali care nu-l include pe Cînu . “Avem o săptămînă la dis­po­ziţie pentru a lua o hotărîre legată de înlocuirea lui Brezinsky. Nu vor­besc acum despre Cînu”, a spus Uhrin.

Patronul Timişoarei a fost direct. “În vară, vom lua o de­cizie în privinţa lui Cînu. Avem nevoie de continuitate, de profesionism, nu de deviaţii. Nu va fi în lot pentru că nu a putut să aibă continuitate. Nu e posibil să vină doar atunci cînd vrea, eventual fără să facă deplasări. Iar fotbalul nu trebuie confundat cu K1, cu loviturile fără minge”, a spus ieri Marian Iancu. Patronul a făcut re­fe­rire la suspendarea lui Cînu în baza probei video, după meciul cu Dacia Mioveni şi la faptul că fundaşul în­ca­sa uşor cartonaşe pe teren pro­priu şi era des suspendat pentru par­tidele din deplasare. Iancu a pro­pus deja soluţiile: “Există va­rian­te: Raţiu, Scutaru şi chiar Bor­bely. Nu sînt probleme”.

“Nu vorbesc acum de Cînu. Brezinsky a fost eliminat incorect. Dinamo nu merita nimic în meciul cu noi, pentru că le-am făcut faţă şi în nouă jucători”
DUSAN UHRIN jr. antrenor Poli Timişoara

“Nu sîntem supăraţi pe el, aşa cum s-a vehiculat după meciul cu Mioveniul. Decizia a fost luată din considerente sportive. Avem nevoie de profesionişti”
MARIAN IANCU preşedinte Poli Timişoara

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  14 Aprilie 2008, 08:41

Margaritescu trebuie sa fie suspendat ,cel putin 3 etape,pt gesturile obscene facute la adresa suporterilor ,la sfarsitul meciului. Cum el este la dinamo ,probabil nu se va lua nici o masura. Tara de kk,fotbal si campionat la fel.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close