FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ciobi către acţionari: ”Nu-l vindeţi pe Torje!”

Torje se bucură de încrederea acordată de noul său antrenor
Torje se bucură de încrederea acordată de noul său antrenor

Articol de - Publicat marti, 26 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 25 iulie 2011 21:08

Antrenorul le-a solicitat public şefilor să facă tot posibilul să-l păstreze pe cel poreclit ”Messi din Ştefan cel Mare”, considerînd că doar aşa se poate lupta Dinamo la titlu.

Rubin Kazan şi Hamburg sînt echipele care îl mai monitorizează pe Gabriel Torje, cu şanse reale de a finaliza orele de spionaj. Rînd pe rînd, din diverse motive, Lokomotiv Moscova, Wolfsburg, Cesena şi Fiorentina au spus pas, ruşii şi hanseaticii fiind singurii care şi-ar putea permite transferul definitiv al mijlocaşului de 21 de ani.

Dar antrenorul Liviu Ciobotariu a avut mai multe discuţii cu acţionarii, cu jucătorul şi chiar a făcut un apel public, duminică noapte, la Recursul Etapei la GSP TV: "Eu sper din tot sufletul să rămînă Gabi, pentru că am mare nevoie de el în acest sezon. Dacă vrem să ne luptăm la titlu, trebuie să păstrăm intact lotul de jucători. Avem nevoie de omogenitate şi de linişte".

Acţionarii au dat asigurări că nu iau în calcul vreo variantă de împrumut pentru Torje, afirmînd că oricum nu au nici o ofertă concretă pentru un transfer definitiv, ci doar solicitări de monitorizare şi interes verbal din partea mai multor grupări pentru jucător. Totuşi, e greu de crezut că vor rezista vreunei oferte clare, care să însumeze cel puţin 4 milioane de euro, mai ales că tătarii de la Rubin Kazan au transmis că banii nu sînt o problemă pentru ei dacă decid să-l ia pe Torje.

Impresarul lui Torje, Cristea Opria, a declarat la rîndul său: " Dinamo cere 5 milioane de euro, dar bănuiesc că l-ar da şi pe 4 milioane. Au fost destule cluburi care s-au interesat. Momentan, sînt discuţii cu un club din Rusia şi altul din Germania, dar m-am săturat şi eu de speculaţii. Prefer să nu mai vorbesc pînă nu am ceva pe hîrtie".

"Cinci milioane de euro, cît s-a spus că ar fi preţul meu, mi se pare prea mare. De unde aceste oferte? Eu sînt fericit că sînt la Dinamo şi nu mă gîndesc la plecare" (Gabriel Torje, mijlocaş Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
palalila29
palalila29  •  26 Iulie 2011, 23:35

eu zic sa il mai tina macar sa ia si el un trofeu cu Dinamo .. dupaia poate sa plece unde vrea.. eu zic k mai are multe de aratat la Dinamo!

palalila29
palalila29  •  26 Iulie 2011, 23:30

://www.chronofoot.com/mercato/psg-lille-bataille-pour-gabriel-torje-le-messi-roumain_art16382.html Torje o sa plece sigur, 200% ! e clar, o sa pierdem si anu asta tot pe 6.. sau poate pe 14 :( ...asta e...traim in Romania.. tara tuturor posibilitatior

spartandinamovist
spartandinamovist  •  26 Iulie 2011, 16:22
Postat de steaua.mereu.superiori pe 26 Iulie 2011, 06:43

Dupa declaratia asta este clar ca a baut 2 sticle de vin, si acum sincer nici noi Stelistii nu dorim sa-l vanda pe torje pentru ca avem o satisfactie in plus cand vedem maidanezii plangand dupa o victorie a Stelei

deocamdata sinteti incercanati de atita plins va oitele voastre destule argumente de boceala asa lasati dinamo in pace deocamdata va dam batiste

Vezi toate comentariile (16)
Comentează