FOTBAL  »  Superliga  »  NK VARAZDIN - DINAMO 1-2

Ciobi e mulţumit că jucătorii i-au urmat indicaţiile: "Planul a funcţionat"

Ciobotariu a reuşit să califice Dinamo în playoff-ul Europa League
Ciobotariu a reuşit să califice Dinamo în playoff-ul Europa League

Articol de - Publicat vineri, 05 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 04 august 2011 23:39

Antrenorul Liviu Ciobotariu le-a mulţumit la final elevilor săi pentru că i-au respectat indicaţiile tactice la meciul cu NK Varazdin, cîştigat de roş-albi cu 2-1.

- Domnule Ciobotariu, cum a fost meciul?
- Nu e victorie mare, nu poate fi aşa pentru un club precum Dinamo, însă e una importantă, care ne menţine liniştea la club. N-am avut emoţii nici la 1-1, ştiam că ne vom califica, eram echipa mai bună.

- Cum aţi pregătit meciul?
- Planul nostru a fost să facem pressing, să nu-i lăsăm pe croaţi să respire, am stat bine la mijloc şi cred că ăsta a fost atuul nostru. Aşa am reuşit să cîştigăm. E adevărat că în repriza a doua am căzut puţin fizic, dar am fost atenţi. Am jucat foarte bine, nu ar fi fost corect să nu ne calificăm.

- Cum vi s-au părut cei de la Varazdin, comparativ cu meciul tur?
- A fost aceeaşi formaţie, însă fără norocul care le-a surîs la Bucureşti. Atunci, au avut mare şansă, dar e bine că am reuşit să trecem cu brio peste acel rezultat mincinos.

- Fanii croaţi au scandat "Ţiganii", i-a motivat asta în plus pe jucători?
- Eu n-am auzit şi cred că nici ei. Cînd te afli pe teren, nu prea eşti atent la ce scandează galeria adversă. Jucătorii mei erau oricum extrem de montaţi pentru această partidă.

"Băieţii şi-au dat sufletul şi le mulţumesc pentru cum s-au prezentat! În play-off ne dorim un adversar accesibil, vrem să ajungem în grupele Europa League fără multe emoţii" ( Liviu Ciobotariu, antrenor Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
catalina_kat25
catalina_kat25  •  05 August 2011, 15:43

Planul a functionat,ne-am calificat!!!!! dar sincer nu m'a impresionat deloc jocul nostru,cu atat mai putin al celor de la Varazdin

spartandinamovist
spartandinamovist  •  05 August 2011, 11:02

meci didactic e gaz metan -mains --- ma refer ca ciobi sa vada cum sau miscat cei din mijlocul terenului dela meins cum se aparau cum protejau mingia stilul usor de a pasa faza de atac si cea de aparare funddasi ce stil de aproteja si plasamentul in teren virfurile mereu cautatu spatiile libere in permanenta cind era un mijlocas la mingie virfurile intrau in e=marcare tot timpul in miscare fundasi lateraloi invaluiau pe benzi ...meritul gazului a fost acela ca a rezistat fizic pina in min 115 ultuimile 5 minute erau morti dar si adversarul,fotbalul celor dela mains a fost unul scoala dela cum se dublau pozitionare in teren deposedari protejari a balonuli pina la atitudinea de invingatori pin

redbuldog
redbuldog  •  05 August 2011, 10:36

iar daca nu au bani de transferuri sa termine odata cu..nepotisme,nasisme sa sa..sa intre Bakaj,Paun,Tucudean,Stanescu..sa vedem ce joaca si ei,ca de piesele de Antipa ne-am saturat, zauu..

Vezi toate comentariile (11)
Comentează