FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII-ASTRA

Ciobotariu: "Meciul cu Astra este un joc de şase puncte!"

Articol de - Publicat marti, 16 februarie 2010 00:00

Antrenorul Liviu Ciobotariu ar fi vrut  ca Liga să amîne startul returului, deoarece terenurile sînt mocirloase. „Am pregătit echipa pentru a debuta la data stabilită, însă dacă sînt condiţii nefavorabile şi terenul este plin de zăpadă atunci mi-aş dori să se amîne. E mult mai uşor să distrugi decît să construieşti, iar noi sîntem o echipă care jucăm acasă şi avem nevoie de construcţie. Poate fi şi starea terenului un impediment pentru a construi.

Dacă va ploua nu este nici o problemă, numai să nu fie zăpadă sau terenul îngheţat. Pentru că dacă e îngheţat va fi în primul rînd foarte greu să stai pe picioare, dar să mai şi începi să construieşti şi să joci fotbal. Va fi probabil nămol pentru că starea terenului nostru nu este foarte bună şi gazonul nu este foarte bun, însă vom încerca să ne adaptăm, nu avem ce face”, a comentat tehnicianul gorjenilor.

„Încă nu ştim nimic în ceea ce priveşte o amînare şi nu am hotărît ce am putea face dacă se amînă pentru că noi ştim că se va juca. Noi am pregătit deja jocul de duminică însă dacă se amînă mă voi gîndi să iau decizia cea mai bună pentru echipă. E un joc foarte important pentru noi, va începe returul, e un meci de şase puncte”, a completat Ciobotariu.

Pandurii - Astra ar trebui să se joace duminică, dar în acest moment gorjenii nu sînt programaţi din cauza unei restanţe.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close