FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Ciprian Danşa, călăul lui Dinamo, a fost reactivat!

Ciprian Dansa, Dansa, CCA
Ciprian Dansa, Dansa, CCA

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2010 00:00

Arbitrul care fusese exclus pentru că n-a dat două penalty-uri roş-albilor se întoarce. Ciprian Danşa a fost trecut de CCA de la centru la linie, urmînd să fie asistent la meciurile din Liga I

La doar 3 luni distanţă de momentul în care a fost retrogradat, Ciprian Danşa este reprimit în Liga I! "Centralul" a provocat unul dintre cele mai mari scandaluri din tur, neacordînd două penaltyuri clare pentru Dinamo la meciul din Ştefan cel Mare cu Gloria Bistriţa, scor 1-1.

CCA a anunţat după acea partidă că Danşa (33 de ani) a fost retrogradat şi chiar exclus din arbitraj, însă forul condus de Vasile Avram a decis acum cîteva zile să-l reactiveze pe orădean! Nu ca arbitru de "centru", ci ca asistent. Danşa a fost inclus în lotul pentru Liga a II-a, dar e trecut pe lista celor monitorizaţi pentru prima ligă tocmai ca să poată fi delegat şi la jocurile din Liga I. În regulament scrie că el ar trebui să înceapă de la Divizia D, dar CCA a invocat faptul că Danşa şi-a suspendat cariera de asistent acum 7 ani, cînd a fost promovat de Crăciunescu la centru.

"Cred că experienţa pe care am acumulat-o ca şi «central» îmi va fi de mare folos la linie. În Germania se practică des ca arbitrii de la prima divizie să fie asistenţi la ligiile inferioare, deci nu e nimic ieşit din comun. Ce, experimentul Savaniu, care a trecut şi el de la centru la linie şi a ajuns apoi asistent pe lista FIFA, n-a fost unul reuşit?", a declarat Danşa. Marcel Savaniu este unul dintre arbitrii urmăriţi penal în dosarul DNA Piteşti.

13 etape de suspendare a strîns în tur Danşa în urma meciurilor FC Braşov - Ceahlăul 1-0 şi Dinamo - Gloria Bistriţa 1-1

"De ce n-aş fi meritat o altă şansă? Ce, arbitrul care a făcut praf meciul Franţa - Irlanda nu mai e pe lista FIFA?"
Ciprian Danşa

"Pe bune? Nu pot să cred aşa ceva! Nici ca asistent n-ar avea dreptul să fie acceptat direct în Liga I, ar trebui să o ia de foarte jos"
Cristian Borcea, preşedinte executiv Dinamo

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  22 Ianuarie 2010, 11:25

Da ?!!!!!! Foarte bine,astia tineri,dai in masa.

 •  22 Ianuarie 2010, 11:20
Postat de ketaddict pe 22 Ianuarie 2010, 07:03

Lasa ca si dinamo cat a furat cu arbitrii...acum fac mare scandal ca i-a furat o data un arbitru dar ei cand furau campionate cu arbitrii nu se mai vaita niciunu...bine v-a facut puricosilor :))

auzi parnaie? ai 15 ani? vezi-ti de cs tau si mucles. habar n-ai de fotbal si te bagi ca chilotii-ncur. de unde stii tu ca steaua nu a furat? esti tu convins ca steaua e curata? dar vorbiti asa sa va vedeti commen-ul si nickname-ul vostru. apropo? mamata ce mai face?

 •  22 Ianuarie 2010, 11:16

Ce zice asta ma, ca merita o sansa? Pai ba ciuhahaua gomez, daca tu mai meriti o sansa, astia tineri ce sansa mai au? CCA ar cam trebui sa se dabaraseze de acesti arbitrii, pentru ca unul care nu stie sa rabitreze nu este obligatoriu sa fie arbitru,deci nici "dansa"

Vezi toate comentariile (6)
Comentează