FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ciprian Deac a primit un ultimatum de la Beitar » Ofertă de ultimă oră din Elveţia

Articol de - Publicat joi, 15 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 15 ianuarie 2015 09:26

Beitar Ierusalim a anunţat aseară că a ajuns la un acord cu CFR Cluj pentru împrumutul pînă la vară al lui Ciprian Deac. Jucătorul urmează să devină liber după aceea.
Echipa unde au mai evoluat printre alţii Brandan şi Perjă ar plăti 40.000 de euro în schimbul fotbalistului de 28 de ani, care ar semna pe un an şi jumătate cu gruparea de 6 ori campioană în Israel. Deac ar trebui să aterizeze mîine la Ierusalim pentru o vizită medicală mai detaliată, staff-ul dorind să se asigure că nu sînt probleme, avînd în vedere accidentările serioase din trecut ale mijlocaşului.

Surse apropiate jucătorului susţin însă că acesta nu este hotărît, soţia sa a născut în urmă cu puţin timp şi ar dori ca Deac să fie aproape de familie şi să plece abia la vară. Şefii lui Beitar i-au dat un ultimatum acestuia, urmînd ca azi să le transmită sigur dacă vine sau nu la echipă.

De asemenea, se pare că şi o echipă de primă ligă elveţiană a intrat pe fir şi se interesează de el.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează