FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - OȚELUL

Fostul președinte a răbufnit înaintea meciului din Superligă: „Echipa nu e pandișpanul batjocurii voastre! Asta fac tiranii zilei”

Moldovenii nu mai au sprijinul unei galerii organizate / FOTO: Facebook@ Poli Iași
Moldovenii nu mai au sprijinul unei galerii organizate / FOTO: Facebook@ Poli Iași

Articol de - Publicat vineri, 03 noiembrie 2023 18:55 / Actualizat vineri, 03 noiembrie 2023 19:16

Înainte de startul derby-ului Moldovei dintre Poli Iași și Oțelul Galați, Ciprian Paraschiv, fostul președinte al formației din Copou, a publicat un mesaj necruțător la adresa primarului Mihai Chirica și diriguitorilor clubului ieșean. 

La începutul sezonului, galeria Politehnicii Iași a luat decizia de a nu mai veni pe stadion, nemulțumită de statutul juridic al clubului. Picătura care a umplut paharul pentru fanii ieșeni a fost momentul în care clubul și-a schimbat stema. 

Ciprian Paraschiv, plecat din funcția de președinte executiv în august, a fost prezent pe stadion, vineri seara, la meciul cu Oțelul Galați. Prin intermediul unei postări acide, acesta l-a atacat pe edilul Mihai Chirica, omul considerat unul dintre vinovații principali pentru care clubul din Copou nu și-a recuperat identitatea.

Bun pentru Gigi, refuzat de Poli Iași » Mutarea-șoc de la FCSB, ignorată de Leo Grozavu: n-a crezut în CV-ul lui „dubios”
CULISE
Bun pentru Gigi, refuzat de Poli Iași » Mutarea-șoc de la FCSB, ignorată de Leo Grozavu: n-a crezut în CV-ul lui „dubios”

Ciprian Paraschiv, postare nemiloasă: „Aici e Poli, nu pandișpanul batjocurii voastre!”

„Doar într-o minte «chi(ri)cioasă» fanfara pe care o târâi după tine în campanie electorală poate înlocui coregrafia, cântecele și sufletul peluzei.

Atenție, asta e imaginea cutremurătoare și emblematică pentru ce ne fac tiranii zilei! Afară cu oamenii, punem zgomot în loc! Adio libertate de exprimare, astupăm golul cu trompete! De unde am alungat ideile, trăirea și vocile, să batem tare toba, că uită proștii!

Fostul președinte a răbufnit înaintea meciului din Superligă: „Echipa nu e pandișpanul batjocurii voastre! Asta fac tiranii zilei”
Ciprian Paraschiv

Nu m-ar mira ca, în curând, la meciurile lui Poli, jupânii județului plus primarii recompensați cu locuri la “oficială” să împartă în pauză, prin tribună, făină, ouă și zahăr. Alo, aici e Poli, nu pandișpanul batjocurii voastre!”, a scris Paraschiv pe Facebook. 

Am luat decizia de a nu mai susține clubul de fotbal atâta timp cât palmaresul și marca nu ne vor aparține. Clubul din liga 1 fără noi va rămâne doar jucăria politicienilor și un instrument de campanie electorală în care fiecare își va ști bine rolul și cât are voie să facă.

Noi suntem Poli Iași și am reprezentat acest club mai bine decât oricine altcineva în toți acești ani. Voi, doar niște marionete ale primăriei și așa veți rămâne cu toții în istoria fotbalistică a Iașului indiferent de câte promovări sau victorii va mai obține clubul aflat acum în prima divizie. Politehnica Iaşi înainte de toate și pentru totdeauna!

- Comunicatul suporterilor ieșeni, în iulie 2023

VIDEO Toate informațiile înaintea derby-ului Poli Iași - Oțelul Galați

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO „Borcea, scoală-te! Hai la Billionaire, că se bate Tamaș!” » Episod FABULOS: „A spus ceva de Steaua și l-a aruncat peste masă”

EXCLUSIV Bun pentru Gigi, refuzat de Poli Iași » Mutarea-șoc de la FCSB, ignorată de Leo Grozavu: n-a crezut în CV-ul lui „dubios”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
gelpri
gelpri  •  04 Noiembrie 2023, 20:17
Postat de Maradona11 pe 04 Noiembrie 2023, 10:37

Ciprian Paraschiv e legenda in Copou.Cred ca esti nascut dupa revolutie

Corect!

gelpri
gelpri  •  04 Noiembrie 2023, 20:16
Postat de Maradona11 pe 04 Noiembrie 2023, 10:37

Ciprian Paraschiv e legenda in Copou.Cred ca esti nascut dupa revolutie

Legendă ?!! :))

Maradona11
Maradona11  •  04 Noiembrie 2023, 10:37
Postat de doruduceac pe 03 Noiembrie 2023, 23:15

individul ciprian paraschiv este un frustrat si complexat penibil si inregimentat in organizatia rusa ..aur ..pentru anarhie , destabilizare si propaganda anti-institutii .. specific organizatiei conduse de indianul jeorjel !!!..acest profesoras ..a jucat la POLI IASI in divizia B .. . apoi politic a fost numit la DJTS Iasi ..unde nu a facut nimic pentru sportul iesean !!!..ca presedinte la POLI IASI ..a fost o catastrofa ..CONTRIBUIND DECISIV la retrogradarea echipei. nestiinta , necunoastere ..incapabil !!!.. acum ..este unul din spatele galeriei ..niste copii inocenti , creduli si cu adevarat suporteri !!!. ECHIPA SE SUSTINE DIN TRIBUNE nu in conflicte cu o conducere de nivel mediu !!!.. in privat sau instanta se rezolva conflictul galerie - conducere si nu prin BOICOTAREA MECIURILOR !!!.. ar trebui ca acest baietas ..ciprian paraschiv sa nu copieze ...actiunile sefului de partid , ORASUL MEU NATAL .IASI .. . nu are nevoie nici de indianul jeorjel si nici de penibilul ciprian paraschiv !!!.. HAI POLI !!!

Ciprian Paraschiv e legenda in Copou.Cred ca esti nascut dupa revolutie

Vezi toate comentariile (4)
Comentează