FOTBAL  »  Superliga  »  A PLECAT IERI PENTRU A FI OPERAT

Cîrstoiu la Bologna

Articol de - Publicat marti, 02 septembrie 2008 00:00

Accidentat grav de Alex Piţurcă, în urmă cu 10 zile, mijlocaşul Monel Cîrstoiu a plecat ieri dimineaţă la clinica Isokinetic din Bologna, pentru a fi operat de smulgere de ligamente şi fractură de peroneu. "Meciul cu Gaz Metan nici nu l-am putut privi la televizor. Aveam dureri foarte mari, iar gîndul că băieţii sînt pe teren, iar eu în cîrje, parcă îmi sporea durerile. Imediat după terminarea partidei, m-au sunat toţi colegii şi mi-au dedicat victoria", a mărturisit Monel, înainte de a pleca în Italia. Patronul Cornel Penescu a anunţat că va suporta toate cheltuielile legate de intervenţia chirurgicală şi de refacerea jucătorului.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (3)
 •  02 Septembrie 2008, 12:49

insanatosire grabnica si multa rabdare pt refacere. Si sa ai credinta ca Bunul Dumnezeu te va ajuta sa-ti revi si ssa devi cel mai bun jucator al argesului. o meriti.

 •  02 Septembrie 2008, 07:16

asta e momentu tau de cumpana.dupa ce vei trece de asta vei ajunge unul din cei mai buni jucatori pe care i-a lansat pitestiul.stiu sigur asta...te asteptam pe gazon...FORZA VIOLA!!!

 •  02 Septembrie 2008, 06:21

bafta si insanatosire grabnica.............nu renunta si o sa fi mai puternic, o sa respecti mai mult viata si fotbalul. suporter fc brasov

Vezi toate comentariile (3)
Comentează