FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cîrţu este noul antrenor al Stelei » MM Stoica a demisionat, dar Becali încearcă să-l întoarcă

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 07 martie 2011 16:34

UPDATE 16:30 Sorin Cîrţu a vorbit pentru GSP TV: "Sînt în Gran Canaria şi nu pot spune multe. Domnul Becali a spus că mă va anunţa diseară ca antrenor? Să mă anunţe, eu nu pot vorbi prea multe"

UPDATE 16:00 Antrenorul secund al Stelei, Edi Iordănescu a decis să demisioneze. Fiul fostului selecţioner a fost şi antrenor principal în acest sezon la meciurile contra Oţelului (0-1) şi la meciul de Cupă, cu CFR Craiova (1-0)

UPDATE 15:15 Gigi Becali a spus că manangerul Stelei i-a dat de înţeles că ar dori să părăsească echipa, dar că l-a convins să nu o facă: " Mihai Stoica nu pleacă, el a avut nişte intenţii de genul aceasta, dar i-am zis să termine cu orgoliile astea", a spus Becali la GSP TV. Becali aşteaptă pînă diseară un răspuns definitv de la MM Stoica.

UPDATE 15:10 Haosul continuă în Ghencea! Sursele gsp.ro spun că şi managerul MM Stoica şi-a luat "la revedere" de la jucători azi, la stadion, urmînd ca în cel mai scurt timp să-şi anunţe oficial demisia din postul de manager al roş-albaştrilor. Stoica a decis să renunţe la funcţie în urma criticilor de aseară ale patronului: "MM a pierdut deja un pariu cu mine! Dică nu joacă nimic, l-am luat degeaba!". Managerul a fost deranjat şi de faptul că nu a avut aproape nici un cuvînt de spus în club în ultimele luni. Totodată, Sorin Cîrţu ar urma să fie următorul antrenor al Stelei

Sorin Cîrţu are 55 de ani, iar în turul campionatului a pregătit pe CFR Cluj, echipă cu care a participat şi în Liga Campionilor. Motivul pentru care a fost demis este ieşirea necontrolată de la meciul din deplasare cu Basel cînd a spart un geam al băncii tehnice.

Rămîi pe gsp.ro, revenim cu detalii.

Înfrîngerea de aseară a tulburat apele în Ghencea. Marius Lăcătuş şi-a dat demisia în această dimineaţă, iar Gigi Becali a anunţat că impune jucătorii pe care îi vrea în primul 11.

Patronul Stelei a pornit cascada de reproşuri la adresa colaboratorilor săi imediat după partida pierdută, 0-3, contra Braşovului: "Regret că a plecat Piţurcă. Pe el nu îl domina nimeni pe teren propriu", a aruncat Becali prima săgeată asupra actualei conduceri manageriale a echipei. "MM trebuie să-mi demonstreze din nou că este cel mai bun conducător. În momentul de faţă, cei mai tari sînt Paszkany, Stan şi Iancu, în ordinea asta. El a pierdut deja un pariu cu mine prin aducerea lui Dică", a mai spus finanţatorul din Ghencea la televiziunea sportro.

MM nu a încercat să fugă de răspunderea ruşinii suferite cu Braşovul. Chiar a avut iniţiativa de a îngenunchea alături de echipă în faţa galeriei, pentru a-şi cere scuze: "Patronul are dreptul să spună ce vrea după acest meci. Am fost jenanţi".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (77)
claucv
claucv  •  08 Martie 2011, 12:48

Sa-l bage pe Iliev. Ala e fotbalist nu pacalici ca astia de au jucat... Da bine cu capul, e determinat si are constanta. Parerea mea desigur. Aveti jucatori si ar trebui sa-i folositi.

1947fcsb
1947fcsb  •  07 Martie 2011, 21:27

Ma bucur ca vine Cartu mai ales ca acuma la gsp am inteles ca o sa joace cu Gardos, Radut, Martinovici si chiar daca pleace mimi nici o problema, nu mai vad toti oparitii aia de la urziceni! Tatarusanu - Martinovici - Gardos - Alves - Lato Szekely - Radut - Bicfalvi - Tanase - Surdu - Maicon ...cam asta ar trebui sa fie echipa :)

buligadanny
buligadanny  •  07 Martie 2011, 20:00

altu nu gasea ....cu autobaza lu cartu vom face numa 0-0

Vezi toate comentariile (77)
Comentează