FOTBAL  »  Superliga  »  

Cît i-au costat pe gălăţeni cele 3 puncte cu Pandurii: 1.200 de lei! 100 de euro - punctul :)

Galatenii au castigat primul meci din retur la
Galatenii au castigat primul meci din retur la "masa verde"

Articol de - Publicat miercuri, 23 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2011 18:50

Au început deja acuzele vizavi de faptul că partida Pandurii - Oţelul s-a decis la "masa verde", gălăţenii beneficiind în lupta pentru titlu de un 3-0 întrucît jienii n-au plătit 486.000 de euro "cîinilor". Declaraţiile războinice vor continua în următoarele ore, în următoarele zile, apărînd deja ipoteza, lansată dinspre Dinamo şi Poli Timişoara, că au fost jocuri de culise ca gălăţenii să cîştige uşor 3 puncte importante în lupta pentru titlu.

Cît au costat aceste 3 puncte? Mai în glumă, mai în serios, gălăţenii au parcurs drumul pînă la Piteşti cu autocarul, ei trebuind iniţial să ajungă la Severin, iar în oraşul lui Gicu Dobrin au luat prînzul. Drumul Galaţi - Piteşti - Galaţi aduce un consum aproximativ de 250 de litri pentru dunăreni, adică în jur de 1.200 de lei. Un calcul simplu arată că un punct i-a costat circa 100 de euro pe cei de la Oţelul.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (37)
surfeur
surfeur  •  01 Martie 2011, 11:22

alecu6...iti sta Otelul in gat alecule?...ti-a intunecat ura mintile...ce vroiai sa faca?...au fost pana acolo...mai mult ce vroiai? bleahh...

surfeur
surfeur  •  01 Martie 2011, 11:14

Ce vina are Otelul in toata nebunia asta,mai frustratilor ?Cum apare o echipa mica si ambitioasa mai sus de locul 4 aveti grija sa sariti pe ea...caractere murdare...

mathly24
mathly24  •  23 Februarie 2011, 21:50

toti care au bagat ceva bani in echipe au sarit cu gura. frustrarea ii apasa.al doilea an in care o echipa care a investit 100 mii o sa ia banii de la uefa.soarta!!!! astea inseana fumurile pe care le aveti in capul ala de "manageri , antrenori si nu in ultimul rand PATRONII ECHIPEI". cand vrei sa indeplinesti multe functii intr-un club , nu poti sa indeplinesti nici macar una bine. multa bafta Otelul!!!!!! si pana la urma toti care se plang au apelat la comisii si au beneficiat de unele decizii!!si cum putea otelul sa faca blat daca dinamo a depus memoriu?!!!!pe care la fel de bine il putea depune dupa meciul cu otelul!! asa ca...!!!!!!!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează