FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cît o costă pe Dinamo transferul celor doi golgeteri din Lituania

Articol de - Publicat duminica, 29 decembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 28 decembrie 2013 19:39

Atît trebuie să plătească Dinamo pentru a-i transfera pe Bilinski (Zalgiris) şi pe Valskis (Suduva), primii doi puncheri ai campionatului lituanian.

Flavius Stoican şi-a dat acordul pentru transferurile lui Kamil Bilinski (25 de ani, Zalgiris) şi Nerijus Valskis (26 de ani, Suduva), primii doi golgeteri din ultima ediţie a campionatului lituanian. Valskis, deşi mijlocaş ofensiv, a marcat de 27 de ori, în timp ce vîrful polonez a punctat de 21 de ori!

"Cîinii" au transmis impresarilor care i-au propus pe cei doi puncheri să vină cu un răspuns oficial în privinţa preţului solicitat de cluburile lituaniene pentru fotbalişti, iar balticii doresc, în total, un milion de euro! O sumă care nu i-a dezarmat pe bucureşteni, însă roş-albii vor să obţină un preţ mai bun.

Ce vrea Dinamo
Ideea unor probe de joc iese din calcule, iar lituanienii nu acceptă, momentan, decît varianta transferului definitiv. "Cîinii" ar prefera să-i aducă pe cei doi sub formă de împrumut, pînă în vară, apoi, dacă se vor integra şi vor da randament, să semneze contracte ferme pe cîte trei ani.

De aceea au propus lituanienilor această soluţie, aşteptînd un răspuns, iar dinamoviştii se gîndesc că ar investi, astfel, doar în jur de 400.000 de euro pentru împrumuturile ambilor.

350.000 de euro este cota lui Bilinski conform transfermarkt.de

375.000 de euro este cota lui Valskis conform transfermakt.de

600293-jucatori-dinamo.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Kuklys e mai scump decît golgeterul
Din Lituania, dinamoviştii îl mai vor pe mijlocaşul central Mantas Kuklys, 26 de ani, de la Zalgiris, însă lituanienii au cerut aproximativ 600.000 de euro pe el! Un preţ prohibitiv în opinia roş-albilor. "E mai scump decît Bilinski, dar polonezul e atacant, ceea ce avem nevoie, şi e şi al doilea golgeter din Lituania", au spus oficialii "cîinilor". Kuklys, mijlocaş central, a marcat 12 goluri în ultima ediţie de campionat, fiind al 7-lea pe lista marcatorilor din sezonul precedent.

"Am discutat cu cei de la Man United"
Dorin Rotariu, golgeterul roş-albilor, 6 reuşite în toamnă, ştie că este monitorizat de către Manchester United: "Am discutat cu cîteva persoane de la clubul britanic, privitor la ceea ce vreau să fac în fotbal, la ce nivel aş dori să ajung. Însă nimic de vreun transfer. Le-am spus că vreau să ajung cît mai sus în Europa. Mă concentrez la Dinamo, vreau să cîştig trofee, apoi sper să evoluez într-un campionat tare, precum Spania, Italia sau Anglia".

"Caută-ţi echipă!"
Atacantul Joel Thomas, 26 de ani, două goluri în toamnă, a plecat în vacanţă, alături de familia sa, însă a primit instrucţiuni din partea şefilor dinamovişti: "Ar fi bine dacă impresarul tău ţi-ar căuta o altă formaţie, întrucît sînt şanse minime să fii titular în primăvară". Doar că Thomas mai are doi ani şi jumătate contract cu Dinamo şi vrea să continue măcar pînă la finele ediţiei în Ştefan cel Mare.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (18)
gymd
gymd  •  30 Decembrie 2013, 16:53
Postat de bamse1901 pe 30 Decembrie 2013, 14:41

par a fi buni

sunt f.buni, cred ca vor ajunge tari de tot, poate sunt peste valoarea ligii 1, sa nu uitam ca Valskis ala mai ales, este pe locul 4 in topul marcatorilor din Europa, sunt peste jucatori fantastici cum ar fi Messi,Ibrahimovic,Suarez,Eto'o..............doar Ronaldo si Diego Costa de la atl,Madrid sunt peste acest Valskis..........deci e un transfer de lux

gymd
gymd  •  30 Decembrie 2013, 16:52
Postat de 1745flo pe 30 Decembrie 2013, 01:18

pana acuma nici n-am auzit de astia, poate o fi ceva de capul lor, cu toate ca daca era, jucau de mult prin croatia, ucraina sau rusia!

pai nu toata lumea are norocul de a juca prin campionate dastea puternice deobicei camp. ca Rusia,Anglia,Italia nici nu se uita la pietele baltice, ci ei cumpara doar din Vest si din Piata braziliana,Argentiniana,etc.......crezi ca daca aveau si astea 2 niste impresari calumea akuma jucau demult prin tari ca Ucraina,Rusia Anglia,italia......cum ai spus tu !!!

gymd
gymd  •  30 Decembrie 2013, 16:49

sunt buni va zik eu sigur, sper sa-i luam pe Bilinski si Valskis, macar pastea sa-i cumpere negoita daca cu Eric,Antal,Budescu sunt deja S.F-uri :)))))))))))))))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează