FOTBAL  »  Superliga  »  DREPTURILE DE TRANSMISIE LIGA 1

Citat Iulius Cezar: "Iubesc trădarea, dar urăsc pe trădători". Se tem de Dragomir? Rapid, Concordia, Cealhăul şi Mioveniul l-au lăsat baltă pe Gigi

Gigi Becali şi Dumitru Dragomir se războiesc din nou fotomontaj: DAN BUCUR
Gigi Becali şi Dumitru Dragomir se războiesc din nou fotomontaj: DAN BUCUR

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 august 2011 00:00 / Actualizat duminica, 21 august 2011 11:54

Gigi Becali era convins că prin strîngerea celor 7 semnături să convoace Adunarea Generală a LPF, în care să se discute pe marginea comisionului de 5 la sută acordat unei firme care a intermediat vînzare drepturilor TV. Intenţia convocării unei Adunări Extraordinare a existat de mai multe ori, dar de fiecare dată numărul cluburilor doritoare, cel puţin o treime, a fost mai mic.

Acum ar fi fost pentru prima dată cînd adversarii lui Dumitru Dragomir păreau să aibă succes pentru că stelistul Gigi Becali a adunat împreună şapte cluburi.

Situaţia s-a răsturnat pînă la urmă pentru că nu mai puţin de 4, Concordia Chiajna, Rapid, Ceahlăul şi Mioveni, şi-au retras demersul, astfel că rămînînd doar 3 semnături, nu se mai întruneşte "cvorumul" de minimum 6 şi în acest fel Dumitru Dragomir nu va mai convoca Adunarea Generală. Cele care au rămas pe aceeaşi poziţie sînt Steaua, Sportul şi Pandurii Tg. Jiu.

Gigi Becali este nemulţumit că nu i s-a cerut acceptul atunci cînd s-a decis ca Liga să ofere un comision de cinci la sută unei firme care s-a ocupat de organizarea licitaţiilor care au adus un total de 101.184 milioane de euro din vînzarea drepturilor TV pe următorii 3 ani. El îl acuză pe Dragomir că ia o parte din aceşti bani.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (19)
timbo
timbo  •  21 August 2011, 20:46

decat sa va certati aiurea despre cine a spus celebrele cuvinte, mai bine dati un google. o sa cititi de unul plutarh care ii atribuie cuvintele lui iulius caesar. oricum, citatul e mult prea mare pentru valoarea celor 2 care se razboiesc pe comisioanele din drepturile de televizare. mie mi-e sila de amandoi

alexhaiducu
alexhaiducu  •  21 August 2011, 19:12

toata scarba pentru dragomir si clica lui!

the_cezar
the_cezar  •  21 August 2011, 15:32
Postat de costibb pe 21 August 2011, 14:50

ma uimesti pe zi ce trece minorule,ai habar de Notre Dame,esti mai tare ca fularu.Si ca sa dormi tu linistit,nu stau in Paris,am lucrat acolo o saptamana in delegatie,si mi-a ajuns,stau in departamentul Haute-Garonne,langa Toulouse mai exact,sa nu pierzi timpul cautand pe "goagle".Daca stateam cu mana intinsa cum afirmi tu,eram printre coloratii care au primit bilet de avion pe ruta Paris-Bucuresti,dar prefer sa-mi castig banul cinstit,muncind,nu ca tine,asteptand mila parintilor.

glumeam,cand citeam prima carte a lui hugo,tu nu erai probabil pe lume...nu-i rusinos sa ti,nici sa urasti steaua,rusinea ar trebui sa fie a celui care m-a facut sa o urasc(pe vremea cand citeam prima oara hugo eram stelist si steaua castiga cce)

Vezi toate comentariile (19)
Comentează