FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Citeşte ce clauză-minune le pregăteşte Becali jucătorilor pe care îi vrea în Ghencea ;)

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 decembrie 2010 00:00

Sătul să verse bani în conturile jucătorilor, fără a reuşi să culeagă roadele investiţiilor, Gigi Becali schimbă strategia pentru jucătorii care vor ajunge de acum încolo la echipa din Ghencea. Patronul stelist a stabilit un algoritm după care va fi judecată perfomanţa jucătorului. În funcţie de ce va arăta pe teren, jucătorul va fi plătit. Ba mai mult de atît, patronul stelist se gîndeşte să introducă în noile contractele o clauză ce îi oferă puteri depline asupra statutului jucătorului transferat.

 

"Eu voi semna cu jucătorii care vor veni să pot să îi dau afară cînd vreau eu. Ei trebuie să îşi demonstreze valoarea dacă vor să joace la Steaua. Pentru ce să le dau salariile dacă ei nu joacă nimic", a explicat Gigi Becali la GSPTV.

 

[CELE MAI TARI ŞTIRI DIN LIGA 1 SÎNT PE SECŢIUNEA DEDICATĂ PE GSP.RO]

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (13)
ariel
ariel  •  20 Decembrie 2010, 16:35

Cum sa-si dovedeasca jucatorul valoarea cand tu vezi totul pe dos.Dupa meciul de la Napoli l-ai criticat pe Anghelov dar presa din Italia l-a vazut cel mai bun de la Steaua,la-i laudat pe Surdu care nu a jucat nimic.Daca nu intelegi fenomenul,cum tu insuti ai declarat,lasa-i pe Meme,Laca, sau Raducan sa spuna cine confirma si cine nu.

quest-stelistu
quest-stelistu  •  18 Decembrie 2010, 20:52

Cum nu mai vine nimeni la steaua ma ?O sa vina un japonez :))ca ala sigur nu intelege ce vorbeste becali

ockiu
ockiu  •  18 Decembrie 2010, 17:37

si ete asa NU mai vine nimeni la steaua :)) poi ce contract mai e ala daca DOAR o singura parte e AVANTAJATA? baga jiji - astfel grabesti falimentul clubului. baga mare ... fii ambitios nu te lasa prostit :))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează