FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - U CLUJ 1-1

Cititorii GSP.RO s-au săturat de durităţile lui Cadu: "Trebuie exclus din fotbal"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 22 aprilie 2011 13:57

După intervenţia asupra lui Claudiu Niculescu la partida de aseară contra Universităţii Cluj, scor 1-1, căpitanul CFR-ului, Ricardo Cadu, a fost subiectul unui articol publicat astăzi pe GSP.RO în care erau prezentate gesturile nesportive ale portughezului de la sosirea sa în România.

Comentariile nu au întîrziat să apară, majoritatea cititorilor blamînd felul în care apărătorul clujenilor înţelege să îşi folosească forţa fizică în timpul jocurilor.

Iată cîteva din comentariile apărute pe GSP.RO:

CONTRA

sylviu_dinamo
"asta vine la noi in tzara si ne ciomageste.asta ar trebui exclus din fotbal.............si nu sunt sigur ca la accidentarea lui niculescu nu a fost intentie"

andrei7x
"cadu asta e un nesimtit ... nu stie sa joace fotbal da in schimb stie sa rupa oase ...cel mai praf jucator din romania"

mario1974
"SINCER FACE NUMAI FAULTURI GROSOLANE, SI SUNT DE ACORD CU SILVIU NU AR TREBUI SA FACA ASA CEVA LA NOI IN TARA .
VREAU SA VAD UN JUCATOR ROMAN CUM II PUNE LA PUNCT PE STRAINI ASTIA CARE SE UITA DOAR LA BANI DAR VALOARE 0. [...] EL SE CREDE UN MARE RAZBOINIC, DAR PE AFARA UMBLA CU COADA INTRE PICIOARE CAND A DAT DE GOMEZ, TOTI, S.A.M.D.

CADU INSTIGA LA VIOLENTA PRIN COMPORTAMENTUL SAU DIN TEREN. EL NU TREBUIE SUSPPENDAT, TREBUIE EXCLUS DIN FOTBAL. E PREA RISCANT SA INTRI CU UNUL CA ASTA IN TEREN, POATE IN RING E MAI BINE."

bunicu
"O fi alti jucatori duri dar ca cei dela CFR clu.j nu sint nici in liga trei la noi. Culio,Deac Muresan si acest nemernic de Cadu,din statistica rezulta ca Arbitrii sint multumiti baneste de Clujeni de permit asemenea iesiri.ARBITRUL DE ASEARA suspendat definitiv..Cit mai rabdam asemenea iesiri grosolane?"

u19cjn
"De fiecare data arbitri: Hategan, Kovacs, Coltescu, pana nu nenoroceste pe cineva nu ia nimeni masuri! A juca barbateste e una, si sunt perfect de acord, dar sa lovesti tot timpul cu coatele, sa sari cu crampoanele pe ei cand sunt cazuti, asta deja e joc barbar, nu barbatesc! Daca schita ieri vreun gest dupa ce l-a lovit pe Niculescu, sa solicite interventia medicului, nu ziceam nimic, ca doar a stiut cat de tare l-a lovit, probabil neintentionat! Dar daca atata timp i s-a permis, normal ca lui i se par lucruri obisnuite!"

PRO

i_oana2oo3
"un fundas adevarat dupa Bumbescu nu femei sa stie atacantul de frica Romania nu are barbati in aparare numai femei trebuie sa recunoatem fotbalisti rom sunt subnutriti au carente fizice"

motocfr
"ASTA E FUNDAS ADEVARAT. NU CARPA"

Ricardo Cadu a degajat o minge în minutul 67 al partidei CFR Cluj - U Cluj 1-1, lovindu-l apoi în plex pe Claudiu Niculescu, ex-dinamovistul avînd nevoie de îngrijiri medicale timp de cîteva minute.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (41)
gandrei
gandrei  •  16 Aprilie 2011, 01:20
Postat de chioudat pe 16 Aprilie 2011, 01:04

Si daca vreti pe cineva care ar trebui exclus de mult, acela e Dan Alexa... Ia mereu cele mai multe cartonase (tot GSP a demonstrat-o), mai multa lipsa de fair-play nu am vazut nicaieri, si crede-ma ca ma uit la multe meciuri (exemplu, la mingi de arbitru suteaza spre, uneori nimereste si pe poarta si acum cativa ani cand jucau cu CFR a spus ca regreta ca nu a marcat dintr-o astfel de faza) . Sa trecem din nou la chestiile PROSTeaua. Cand juca Nesu acolo, facea meci de meci faulturi mai dure decat a facut Peter Crouch acum cu Real Madrid, si nici nu s-a observat in presa nimic. Jalnic, din ce in ce mai slab ziar, as putea scrie o carte despre tampeniile despre GSP.ro.

sunt curios daca, Alexa ar fi fost la CFR si Cadu la Poli, pastrandu`se gravitatea loviturilor date, tot de aceeasi parere ai fi fost ? Alexa este un fundas adevarat, deoarece intra puternic, in timp ce Cadu loveste si accidenteaza gratuit. Pumni in gura, calcari intentionate - gesturi ce nu au legatura cu fotbalul. Cand calci pe pectoral un adversar si apoi si rasucesti cramponul se numeste ca esti fotbalist adevarat? sper ca sustinatorii lui Cadu a aiba parte de astfel de lovituri din partea altor oameni sa vada cum e

mutzake
mutzake  •  16 Aprilie 2011, 01:19
Postat de ubuka pe 16 Aprilie 2011, 01:12

tocmai tu vorbesti de cfr-isti:)). Ai auzit de bricheta? Hai sa fim seriosi. Jumatate din arbitri is stelisti de mici, daca nu mai multi si involutar ajuta echipa favorita oricat de impartiali ar incerca sa fie. Si atunci cand incearca din rasputeri sa para impartiali freaza tot meciul. E psihologica treaba asta si greu de inteles:P. Poate la fel a fost cu CFR pentru cei care nu simpatizeaza capitala. Sau sa observam si alta frantura de realitate: sunt slabi de tot

cfr a luat al doilea titlu cu japca! si asta a vazut-o toata lumea! de ce nu a zis nimeni nimic de modul in care a castigat urziceniul campionatul? pentru ca acolo s-a muncit, au avut antenor 3 ani de zile, a pus pe picioare fotbalisti "expirati", si cu 2-3 jucatori tineri de valoare a reusit sa castige impotriva tuturor! cat de rusinos poate fi sa te bata timisoara in tur si in retur? sunt multe lucruri de spus, insa nu ne lasa UDMR-ul si PDLL-ul;)

ubuka
ubuka  •  16 Aprilie 2011, 01:12
Postat de mutzake pe 16 Aprilie 2011, 01:05

rusine cfr! spune cum s-au luat cele doua campionate, mai ales ultimul? cand arbitrii fluierau tot impotriva adversarelor cfr-ului? si sa stii ca oricat de mare fan esti tin sa te anunt ca locul cfr-ului e la mijlocul clasamentului, nu in fruntea lui! parerea mea e ca pseudofotbalistii de la cfr ar trebui sa-si faca bagajele, incepand cu nuno claro si cadu!

tocmai tu vorbesti de cfr-isti:)). Ai auzit de bricheta? Hai sa fim seriosi. Jumatate din arbitri is stelisti de mici, daca nu mai multi si involutar ajuta echipa favorita oricat de impartiali ar incerca sa fie. Si atunci cand incearca din rasputeri sa para impartiali freaza tot meciul. E psihologica treaba asta si greu de inteles:P. Poate la fel a fost cu CFR pentru cei care nu simpatizeaza capitala. Sau sa observam si alta frantura de realitate: sunt slabi de tot

Vezi toate comentariile (41)
Comentează