FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - ASTRA, JOI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Ciz l-a impresionat pe Manea şi va rămîne titular: "Îmi pare rău, Bozo!" :(

Diego Ciz, Ciz, Rapid
Diego Ciz, Ciz, Rapid

Articol de - Publicat miercuri, 17 martie 2010 00:00

Manea e prea mulţumit de Ciz ca să-l scoată din primul "11" şi îl anunţă pe Bozovici că trebuie să tragă tare pentru a redeveni titular

Nicolae Manea vrea să înceapă joi, contra Astrei, pentru a treia oară consecutiv cu Diego Ciz (28 de ani) în banda stîngă a defensivei. Antrenorul îl înştiinţează oficial pe Vladimir Bozovici că şi-a pierdut postul de titular cel puţin pe moment.
Recursul Rapidului în cazul Varga-Bălan a fost respins! (video)

"Îmi pare rău de Bozovici, dar n-am ce să-i fac. Ciz, în cele două meciuri în care l-am folosit, şi-a făcut foarte bine datoria, sînt foarte mulţumit de el. Uruguyanul mă ajută mult pentru că strînge bine în centru şi ajută fundaşii. În plus, a progresat în joc la Alba Iulia, a urcat şi a ajutat şi ofensiva. N-am nimic cu Bozo, e un jucător important pentru noi, dar nu pot să-l scot din echipă pe Ciz cît timp joacă bine", a anunţat "principalul" giuleştean.

Adus de Rapid în iarnă liber de contract, Diego a semnat pînă în vară, cu un salariu de 6.000 euro lunar. Dacă va confirma şi în următoarele partide, foarte probabil giuleştenii îi vor prelungi angajamentul. Bozovici intră la vară în ultimul an de contract şi e greu de crezut că Rapid va mai reuşi să-l convingă să-şi mai prelungească angajamentul. La finalul sezonului trecut, muntenegreanul a fugit de la echipă fiind cu greu convins să revină după două luni, alăturîndu-se echipei abia în cantonamentul de vară din Germania .

15.000 de euro pe lună e salariul lui Bozovici. Ciz cîştigă de aproape 3 ori mai puţin

Comisiile LPF: "Să judece FRF!"
Cazul "Varga - Bălan" s-a mutat la Federaţie, exact cum şi-au dorit de la început giuleştenii. Ieri, litigiul a ajuns pe masa Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF, însă aceasta şi-a declinat competenţa în favoarea  Camerei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF. "E o decizie firească luată în baza excepţiei pe care am invocat-o noi. Cerem comisiilor să se întîlnească şi să se soluţioneze cît mai repede cazul. E vorba de soarta un jucători", a spus preşedintele rapidist Ion Taban. Cazul va fi analizat de federali în şedinţe programate astăzi şi mîine.

"Îmi cer scuze, Ricardo!"
Nemanja Jovanovici, atacantul de la Unirea Alba Iulia care l-a umplut de sînge pe Ricardo Fernandes (foto) etapa trecută, explică ce s-a întîmplat la faza respectivă. "L-am lovit pe Ricardo cu încheietura mîinii, nu cu cotul. Am vrut să protejez mingea, iar el a lăsat capul jos. Nu am numărul lui ca să-l sun, dar îi transmit că îmi cer scuze, nu a fost cu intenţie. Nici mie nu mi-ar conveni să fiu scos din circuit aiurea", a spus Jovanovici.

>> "Cu siguranţă în vară vom transfera un atacant cel puţin de valoarea lui Ioniţă. Deja avem pe cineva în vederi", i-a liniştit pe fani preşedintele CA, Ion Taban, la emisiunea "Tribuna 0" de la Europa FM.
>> "Nu am greşit deloc cu Săpunaru. Luasem în calcul varianta ca el să nu se poată juca şi există o clauză prin care contractul lui se poate rezilia fără ca Rapid să piardă ceva", a precizat Taban.
>> Preţurile biletelor pentru meciul de joi cu Astra, ora 20:30, sînt următoarele: 50 lei - "oficială", 30 lei - tribuna I, 10 lei tribuna a II-a şi peluză.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  17 Martie 2010, 08:48
Postat de maroc1978 pe 17 Martie 2010, 08:37

sa va fie rusine,din cauza foamei pe care o aveti nu lasati lumea sa vada acest meci si il televizati pe un post la care va uitati doar voi ,angajati trustului intact,va urez faliment grabnic !

bai nea omu !! pai ЦCКA si dInamu sunt primele optiuni posibile din toate timpurile pe pamant romanesc iar prima optiune este luata de digi din returul asta. In loc sa fiti bucurosi cat de importanti sunteti in tara asta (vorba aia reprezentati 45454 % din suporterii romanicei) ... va lamentati de un amarat de meci comunist.

maroc1978
maroc1978  •  17 Martie 2010, 08:37

sa va fie rusine,din cauza foamei pe care o aveti nu lasati lumea sa vada acest meci si il televizati pe un post la care va uitati doar voi ,angajati trustului intact,va urez faliment grabnic !

 •  17 Martie 2010, 02:02

Stati sa vina ziua de salarii. Dupa aia sa discutam. Sau circu' cu chiriile.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează