FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC VASLUI 1-0

Claro, KO!

Articol de GSP - Publicat joi, 24 aprilie 2008 00:00

Portarul a fost transportat la spital după o ciocnire violentă cu Cadu.

Portughezul din poarta lui CFR a trăit momente de groază aseară. În minutul 25, Nuno Claro s-a cioc­nit de Cadu, fundaşul fiind deze­chi­librat de atacantul Marius Matei. Oamenii din staff-ul medical al clu­jenilor au intrat imediat pe teren.

Portarul, deşi vizibil ameţit după lovitura primită la cap, a făcut semne că vrea să continue să joace. Medicul Ovidiu Dragoş i-a interzis, iar Nuno a fost transportat pe targă pînă la ambulanţă, cu care a fost dus la Clinica de Neurologie. Matei s-a apropiat de Claro pentru a-şi cere scuze, în timp ce acesta părăsea terenul. În locul lusitanului a intrat Eduard Stăncioiu, care a fost titular un singur meci în retur, cu Unirea Urziceni, 1-1.

Au cerut două penalty-uri!

În minutul 44, Ruiz a şutat în mîna lui Mardare, clujenii solicitînd penalty. La două minute după pauză, Buhuş l-a busculat pe Trică în careu, arbitrul Ivan lăsînd jocul să continue. Dacă, în primul caz, “centralul” brăilean a avut dreptate să nu fluiere 11 metri, la a doua fază a existat contact clar şi gazdele ar fi trebuit să primească penalty.

La faza golului (50), moldo venii au acuzat că s-a marcat din ofsaid. Totuşi, cînd Panin i-a pasat (foto, jos),
Ruiz era în poziţie regulamentară.

Peralta şi Dorsin, în tribună!

Andone a surprins şi aseară lăsîndu-i pe banca de rezerve pe Semedo şi Fabbiani. În schimb, Trică a reapărut în primul “11”, după ce la Arad fusese menajat. “Fălcosul” a mizat din nou pe un cuplu de atacanţi format din surpriza acestui retur, Sebastian Dubarbier, şi Diego Ruiz. Fotbaliştii cu contractele cele mai mari au “jucat” doar în tribună, Peralta şi Dorsin nefiind convocaţi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
 •  24 Aprilie 2008, 13:50

vreau sa castige stiinta meciul si steaua campionatul. franarii de cluj sunt niste cutre perfide. arpi si muri sunt niste excroci bagati in afaceri dubioase: vezi terenul din Bucureşti dat de tradiceanu, vezi gradina zoo din Bucureşti (o desfiinteaza mana in mana cu ministrul ungur de la mediu ca sa ia terenul), vezi magariile cu terenuri din cluj, samd samd. daca e cineva in stare sa aranjeze meciuri aia sunt mafiotii franari muesan si paskani. jos franarii excroci !!

 •  24 Aprilie 2008, 11:49

Vai mama vostra de ordinari criminali , pduchiosi cu blana groasa. Cornuta aia care l-a impins pe Stancioiu in poarta , un slugoi ordinar, bou la oi.cu tot cu tusier si central. Il trageau de mana ca Stancioiu era cazut in poarta si ei se faceau ca nu vad.

 •  24 Aprilie 2008, 10:40

trebuia eliminat cadu!!:))))), echipa de k1, daca s-ar fi arbitrat corect se juca ca la handbal 7-7!!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează