FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Claudiu Ionescu, noua achiziţie a Stelei, a fost descoperit de Il Luce

Articol de - Publicat marti, 13 mai 2008 00:00

Claudiu Ionescu a fost promovat de Mircea Lucescu.

Cel mai recent transfer al Stelei este Claudiu Ionescu. Mijlo­caşul care a semnat cu Steaua pînă în vara lui 2011 a fost remarcat acum 10 ani ani la un trial de Mircea Lucescu, care a cerut imediat şefilor Rapidului să-l a­du­că în Giuleşti.

Ionescu a ajuns sub Grant şi avea să debuteze sub co­manda lui Rednic, dar s-a îmbolnăvit de hepatită şi a fost nevoit să ia un an de pauză. După traseul Cimentul Fi­eni - Poli Iaşi - Buzău, acum a a­pă­rut marea pro­vo­care: Stea­ua.

– Claudiu, ce înseamnă pen­tru tine transferul la Steaua?
– E o senzaţie unică, n-aş putea s-o descriu. A trecut şi prin gara mea acel tren care trece o dată în viaţă şi tocmai m-am urcat în el.

– Ce argumente ai pentru a confirma în Ghencea?
– În primul rînd, ambiţia mea. De asemenea, am o familie extraordinară, care mi-a fost tot timpul alături şi m-a susţinut.

– Ai fost titular în Gloria - Steaua 1-1...
– Ştiu ce vrei să insinuezi, dar nu văd de ce viitorii mei colegi să-mi poarte pică pentru acel meci. A fost doar fotbal. Acele două puncte au costat-o mult pe Steaua. La fel de bine, fără golul lui Bunică, Gloria ar fi retrogradat.

– Majoritatea fanilor roş-al­baştri sînt circumspecţi în pri­vinţa ta.
– Sincer, chiar mă bucur că e aşa. Îmi doresc şi le transmit să nu aibă încredere în mine! Mă mo­ti­vea­ză mai bine ca să le cîştig în­crederea pe parcurs.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
 •  23 Mai 2008, 16:04

ba prosti sunteti voi nul faceti voi pe varmiu prost ca va ea mama dracului claudiu ionescu e cel bun jucator din lume si trebuia sa ramana la buzau nu sa se duca la oile din ghencea sasi bata joc de el sal tina rezerva mai bn il lasa dracu la buzau

 •  14 Mai 2008, 09:55

asta nu e prost ... shtie makar k nu sa laudat k o sa faq shi o sa dreaga la Steaua . Cand lumea se asteapta la putin din partea ta atunci ai o shansa buna sa le depashsti asteptarile (ele fiind mici)

 •  14 Mai 2008, 09:16

Salut, Am avut deosebita placere sa joc fotbal alaturi "Generalu'" Pe atunci era jucatorul lui Poli Iasi, nu a fost decat un simplu meci de fotbal de cartier pe terenul sintetic din spatele Salii Polivalente din Buzau. Joaca nemaipoment, e un fin tehnician iar pe sunt e magistral daca il lasi sa traga. Ne minunam cu totii cat de puternic putea sa suteze si cat de bine controla mingea. Sper sa se acomodeze rapid la Steaua si sa nu uite de unde a plecat.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează