FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 3-0

Claudiu Keşeru a marcat din nou în poarta lui Dinamo: ”Îmi venea să mă arunc direct în peluză”

Keşeru are un an formidabil în tricoul Stelei
Keşeru are un an formidabil în tricoul Stelei

Articol de - Publicat sambata, 01 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 01 noiembrie 2014 00:19

Atacantul spune că a făcut acest gest fiindcă nici măcar nu auzea bine şi îi şi obtura vederea.

- Claudiu, ce sentiment încerci după acest 3-0?
- Pfaa, sincer?! Mă simt împlinit ca fotbalist. E flatant să ieşi dintr-un asemenea derby şi tabela să arate 3-0 pentru tine.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

- A fost uşor?
- Nu, chiar n-a fost. Prima repriză a fost echilibrată, au avut şi ei ocazii, am avut şi noi, apoi, după ce am dat gol şi mai ales în repriza a doua cred că i-am dominat clar.

- Ţi-a fost greu să joci cu casca?
- Să ştiţi că da. Mă deranja rău, nici nu mai auzeam bine, nici nu mai vedeam tot, de-asta am şi renunţat la ea.

Vezi AICI desfăşurarea liveTEXT a meciului!

- N-a fost riscant?
- Dacă stau să mă gîndesc bine, cred că a fost o doză de inconştienţă în ce am făcut!

- Ai marcat din nou împotriva lui Dinamo...
- Da şi senzaţia e una pe care nu am cum s-o exprim. După ce am înscris, nici nu mai ştiam ce să fac, aveam aşa o stare de euforie încît îmi venea să mă arunc direct în peluză. Adevărul e că în astfel de meciuri e rivalitate mare, atmosfera e incredibilă, intri încărcat de motivaţie, cînd mai sînt şi peste 40.000 de spectatori e clar că joci totul la nivel maxim măcar din punctul de vedere al determinării.

- Apropo de atmosferă, Arlauskis a fost lovit de petarde de către cei din galeria lui Dinamo.
- El era şi foarte aproape de fanii lor, plus că frustrarea era uriaşă la modul în care arăta tabela. Din fericire, Arla e OK, n-a păţit nimic.

27 de goluri a marcat Keşeru în tricoul Stelei în 2014, în toate competiţiile

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
myke82
myke82  •  01 Noiembrie 2014, 21:50

Keseru ar trebui sa se retraga dn fotbal de la Steaua. Se vede ca s-a integrat foarte bine si s-a atasat de aceasta echipa. Sper sa ramana pe perioada nedeterminata la acest club. Cat mai multe goluri in special in cupele europene. Mult succes Claudiu.

marioa
marioa  •  01 Noiembrie 2014, 17:11

Frumos gol dar nu stiu daca in mod normal Keseru ar fi putut marca acel gol. Ce a insemnat pana la urma acel spectacol "cu casca, fara casca"? A vrut sa faca o parada a modei cu acea casca pe cap la inceputul meciului? Nu de alta dar daca avea recomandare de la medic sa joace cu casca atunci, conform regulamentului, in momentul in care si-a dat-o jos trebuia trimis in afara terenului de catre arbitru. Arbitrul este raspunzator pentru integritatea jucatorilor asa ca, daca inaintea meciului medicii recomanda unui jucator sa joace doar cu casca atunci cu casca joaca tot meciul. Daca il deranjeaza se duce pe banca si o scoate nu pe teren. Cred ca si Balas stia asta. Teatru ieftin casca

doru5
doru5  •  01 Noiembrie 2014, 12:31
Postat de samertx pe 01 Noiembrie 2014, 10:13

Scoase și Edi dialogolul repede, cât e Keseru în bulan! :))

Keseru ii va executa pe maidanezii puricosi de cvate ori ii va prinde!!! Are in sange hingheria !!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează