FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PANDURII 6-0

Claudiu Keşeru l-a impresionat pe Petre Grigoraş: "Sper că mai are goluri şi pentru marţi!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 15 august 2014 23:08

Petre Grigoraş este dezamăgit de forma pe care o traversează echipa sa, după 0-6 cu Steaua, dar are numai cuvinte de laudă la adresa lui Claudiu Keşeru, care a marcat toate golurile din Ghencea.

"La 6-0 ce să mai spui? În primele 20 de minute speram într-un rezultat bun. Geniul lui Sînmărtean şi precizia lui Keşeru ne-au făcut praf! Sper că nu a terminat toate golurile pentru marţi.

Nu prea sînt cuvinte, a fost umilitor pentru noi, dar trebuie să depăşim momentul. Din punctul meu de vedere nu asta e valoarea. Sper să ne revenim, dar deocamdată sîntem penibili", a declarat antrenorul gorjenilor pentru Look TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
daculliber
daculliber  •  16 August 2014, 18:46

Grigoras ar trebui sa afle de urgenta care sunt jucatorii care au trantit meciul...Si evident, trebuie sa inceapa cu apararea...Sau sa se autodenunte...Meci penibil regizat, DNA-ul sau Liga sau FRF ar trebui sa declanseze o ancheta...

para.para
para.para  •  16 August 2014, 16:34

Pai de aia Pandurii au ajuns vai de ei, ca pe propriul lor antrenor, il grija de ce face Steaua marti. Grigoras asta face parte din duzina, alaturi de Magiun, Flocea, Sapaliga etc, antrenori unu si unu.

4patraulea
4patraulea  •  16 August 2014, 14:58

D-le Presedinte, Subsemnatul, Petre Grigoras, antrenor al formatiei Pandurii, imi prezint demisia datorita urmatoarelor motive: 1. sunt incapabil; 2. jucatorii care au mai ramas la club sunt penibili: 3. ati vandut cei mai buni jucatori; 4. "cel mai tare din oras" nu mai sunt eu, este altul; 5. etc

Vezi toate comentariile (11)
Comentează