FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CEAHLĂUL 0-1

Claudiu Keşeru trage concluziile după prima înfrîngere a Stelei din acest sezon de Liga 1

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 24 august 2014 00:00

Claudiu Keşeru a tras concluziile după partida pierdută cu 1-0 de Steaua în faţa Ceahlăului şi spune că e mai mult cu gîndul la meciul cu Ludogoreţ.

"Am luat un gol foarte rapid, în debutul reprizei secunde, şi s-a creat o stare de nervozitate. Sper să fie un duş rece care să ne facă pe toţi să ne concentrăm mai bine pentru meciul de miercuri. Să sperăm că-l vom avea pe Tănase la meciul cu Ludogoreţ.

În seara asta mă gîndesc cum să evacuez frustrarea acestei înfrîngeri. Sper să marchez cu Ludogoreţ, dacă acum n-am reuşit s-o fac. Nu avem ce să ne reproşăm. Am avut atitudine, determinare, dar din păcate toate mingile ajungeau la ei. Sînt meciuri în care mingea fuge de tine şi sînt meciuri în care mingea fuge spre tine", a spus Keşeru la Look TV.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (8)
duta_dd
duta_dd  •  24 August 2014, 17:16

bineee fc-stana! bineeeeeeee fonfaitu' de galca - mult-laudatul pseudo-antrenor

spartandinamovist
spartandinamovist  •  24 August 2014, 11:33
Postat de djandr3w pe 24 August 2014, 06:44

Esti mai pro.st decat prevede legea!!! In primul rand: Pandurii au facut egal cu Viitorul nu au pierdut. In al 2 lea rand, cand o sa joace Dinamomu.ia cu Pandurii o sa o ia urat tot In al 3 lea rand, Steaua joaca din 3 in 3 zile si nu e usor In al 4 lea rand, momentan noi suntem in UCL cu sanse reale la grupe, voi inca va pregatiti pentru UCL...poate poate, prin 2022 o sa va lase Steaua sa intrati pe stadion sa strangeti gunoiul dupa meci, asa auziti si voi muzica UCL.

normal ..cu DINAMO o sa joace cu tot arsenalu pirvulescu grigoras acest tandem stelist .. vrei sa-ti reamintesc ce jucatori a stat pe banca si nu a jucat cu voi?bine: paraskivas (inlocuit cu pirvulescu si schimbat dupa ce a facut praf meciu ,pusti care NU a mai jucat in liga 1 ) ungurusean(inlocuit cu fleasca)petro mingote (inlocuit cu stelistu stanca 2 goluri ale lui ultimu si al 3-lea cindtrage kes.eru si stanca sare cu miinile pe spate )erico de silva,buleica care a calificat in grupe pandurii ,viorel nicoara (buleica si nicoara au intrat la 4-0)mihai roman .. uite cum aproape o echipa intreaga NU a jucat contra formidabililorBLATISTI..ASTRA e echipa de respect acum a batut LYON ..voi

costy
costy  •  24 August 2014, 10:57

SE..SE..RU..??!! ce se intampla taticu...PIETRIICA NU SA DAT LA O PARTE DIN FATA TA..??! CE ILUZIE...ce deziluzie mai SESERU..!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează