FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

FOTO Unde a fost surprins Claudiu Keșeru, atacantul tras pe linie moartă de Mircea Rednic

Articol de - Publicat luni, 17 iulie 2023 02:46 / Actualizat luni, 17 iulie 2023 09:35

La o zi după ce colegii lui obțineau un rezultat de egalitate în debutul campionatului, la Galați, scor 1-1, Claudiu Keșeru a participat din tribuna stadionului Iuliu Bodola din Oradea la Memorialul „Dumitru Burescu”, fost fotbalist care a evoluat la UTA și FC Bihor, dar care a decedat prematur, în 2021, la 54 de ani.

Atacantul s-a întreținut cu foștii jucători ai celor două echipe care s-au întâlnit pentru a cinsti memoria lui „Buri”. Keșeru mai are contract cu UTA încă un an. Sezonul trecut, când a venit la Arad, planurile erau ca după încheierea contractului, jucătorul să preia funcția de director sportiv a roș-albilor. Numai că, între timp, a fost tras pe linie moartă.

Transfer în SuperLigă, la doar o zi de la debutul în noul sezon: „A ajuns numărul 6”
MERCATO
Transfer în SuperLigă, la doar o zi de la debutul în noul sezon: „A ajuns numărul 6”

Claudiu Keșeru, tras pe linie moartă la UTA

Claudiu Keșeru, Stefan Milosevic și Andrei Chindriș sunt pe lista neagră la UTA. Cei trei nu au acceptat diminuarea salariilor și nu au fost incluși de antrenorul Mircea Rednic în lotul echipei. Ei nici măcar nu se antrenează cu ceilalți colegi.

Unde a fost surprins Claudiu Keșeru, atacantul tras pe linie moartă de Mircea Rednic
Claudiu Keșeru, alături de Raoul Burtea, component al echipei Old Boys UTA

„Cei trei costă clubul în jur de 30.000 de euro lunar. Care a fost aportul lor pentru acești bani? Chindriș a jucat un meci în Portugalia (n.r., la Santa Clara) până să vină la UTA. Ei nu se încadrează în politica de salarii a clubului, între 5-7.000 de euro lunar”, a declarat Rednic zilele trecute despre situația care pare intrată în impas.

Dacă pentru fundașul central Chindriș (24 de ani, 2 goluri, 8.500 euro lunar) arădenii așteaptă oferte, ceilalți doi sunt adevărate pietre de moară la bugetul clubului. 

Atacanții Milosevic (27 de ani, 3 goluri în sezonul trecut, salariu 9.000 euro) și Keșeru (36 de ani, 3 goluri în campionat și 3 în Cupa României, 13.000 euro lunar) nu au convins în sezonul trecut, iar faptul că nu au acceptat diminuarea salarială i-a tras pe linie moartă.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Adrian Mititelu a intrat la GSP Live imediat după eșecul cu FCSB: „Vă zic eu ce s-a întâmplat!”

Prima mare controversă a sezonului din SuperLigă » Faze identice, decizii total opuse în meciurile lui FCSB și Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  17 Iulie 2023, 09:58

13k lunar, bravo Keserule. Ai cam pacalit fotbalul in ultimii doi ani dar te tii sus.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează