FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Claudiu Niculescu a semnat cu Universitatea Cluj: "Regret că nu am jucat cu Dinamo în Ligă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 iulie 2010 00:00

Atacantul Claudiu Niculescu, de la Dinamo Bucuresti, si mijlocasul Vasile Gheorghe, de la Astra Ploiesti, au semnat astazi contracte valabile doua sezoane cu Universitatea Cluj, a informat în urmă cu scurt timp site-ul oficial al ardelenilor.

Finantatorul Universitatii Cluj, Florian Walter, a declarat: "Forta echipei a crescut prin aducerea celor doi. Avem incredere in fortele noastre si putem face o figura frumoasa in campionat".

Claudiu Niculescu a spus şi el: "Poate ma voi intoarce la Dinamo ca antrenor. Cel mai mare regret este ca nu am jucat nici un minut în Liga Campionilor. Sper ca Dinamo sa se califice anul viitor in aceasta competitie".

În sezonul recent încheiat, Claudiu Niculescu (34 de ani) a jucat 24 de partide  în campionat pentru Dinamo, marcînd de 4 ori.

Niculescu are 284 de meciuri în prima divizie şi 138 de goluri marcate.

Fotbalistul a debutat în Liga I pe 1 martie 1998, în partida U Craiova - Petrolul 2-1, el evoluînd la acea dată pentru olteni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (45)
ady77cta
ady77cta  •  24 Iulie 2010, 00:06

Pacat Claudiu ca ai plecat,ni s-a rupt inima.Dinamo nu va mai fi aceeasi fara tine.N vor lipsi golurile tale in tricoul alb-rosu.Cand ma gandesc ca ai fost impins sa pleci ,parca imi pare rau ca tin cu aceasta echipa.Dar in sfarsit,sper sa fie bine pt tine acolo si sa te revedem cat mai curand in Stefan cel Mare. Caine pana la moarte si dincolo de ea! Forza Calaudiu si multa bafta!

radumuri1
radumuri1  •  21 Iulie 2010, 23:16

u cluj satelitul lui dinamo a 5 echipa din capitala

marius_red_dog
marius_red_dog  •  21 Iulie 2010, 20:01

mult succes si mult respect clau-gol iti multumim din suflet pt ce ai facut la Dinamo si pt acest club. sper ca tu danciu, fl petre simboluriile lui Dinamo sa ajungeti in club si sa faceti treaba buna si acolo. multa sanatate tie si sotiei tale plus la copilul vostru. ps daca e baietel fa-l caine ;)

Vezi toate comentariile (45)
Comentează