FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Fostul mare atacant de la Dinamo, reacție în premieră: „Ovidiu Burcă trebuia să rămână. Conducerea a greșit”

Ovidiu Burcă
Ovidiu Burcă

Articol de - Publicat marti, 05 decembrie 2023 17:58 / Actualizat marti, 05 decembrie 2023 19:59

Claudiu Niculescu (47 de ani), antrenor la CSC Șelimbăr și fost mare atacant la Dinamo, a vorbit în premieră despre situația trupei din „Ștefan cel Mare”, la GSP Live.

Ovidiu Burcă a plecat din postura de antrenor de la Dinamo săptămâna trecută, iar în locul lui a fost ales Zeljko Kopic, după ce conducerea clubului discutase și cu Ionuț Badea, Florin Bratu, dar și cu Niculescu, cel care a refuzat din start, iar negocierile nici nu au apucat să înceapă. Fostul mare atacant din anii 2000, campion cu Dinamo în 2002, 2004 și 2007, crede că Burcă ar fi trebuit să rămână.

Antrenorul care a negociat cu Dinamo l-a desființat pe Kopic: „A bâjbâit. Eu găsisem soluția pentru primul meci”
DINAMO
Antrenorul care a negociat cu Dinamo l-a desființat pe Kopic: „A bâjbâit. Eu găsisem soluția pentru primul meci”

„Eu aș fi mers în continuare pe mâna lui Ovidiu Burcă. Presiunea este mare, eu știu ce înseamnă Dinamo. E presiune din toate părțile, așa e la toate cluburile mari. Ovidiu era de un an și jumătate la club, a simțit ce înseamnă presiunea, a avut parte de acel prim impact când a preluat echipa. 

VIDEO. Claudiu Niculescu: „Ovidiu Burcă trebuia să rămână la Dinamo”

Uite că rezultatele nu au mers, poate transferurile nu au fost bune. Nu știu care sunt cauzele. Ar fi avut capacitatea, din iarnă, să redreseze corabia. Nu știu ce se va întâmpla, sper că noul antrenor, Kopic, să fie omul care să stabilizeze situația. Nu știu dacă Dinamo va mai avea puterea să se întoarcă atât de repede în Liga 1 dacă pică. 

Anul trecut, în septembrie, erau jos, dar au urcat ușor ușor, iar în ultima etapă au intrat în play-off și cu jocul rezultatelor, au fost și anumite conjuncturi anul trecut. Eu m-am pus în locul lui. Știu ce înseamnă. Se uită repede performanța. Dacă retrograda, îi rămânea eticheta negativă. Promovarea s-ar fi șters din mintea suporterilor. 

Doar perioada cea mai negativă rămânea în mintea suporterilor. Nu cunosc situația din interior, nu mai cunosc pe nimeni de acolo, nu am cu cine să vorbesc neoficial. Nu cred că a fost bine că s-a făcut acest casting, s-a discutat cu 4-5 antrenori. 

Când se vehiculează multe nume, când jucătătorii știu că s-a negociat cu mulți, cel care vine e perceput că a ajuns acolo doar pentru că ceilalți au refuzat”, a declarat Claudiu Niculescu, la GSP Live.

Citește și:

Dinamo protestează împotriva arbitrajelor! Comunicat acid semnat de Andrei Nicolescu: „Destul! Arbitrați-ne corect!”
DINAMO
Dinamo protestează împotriva arbitrajelor! Comunicat acid semnat de Andrei Nicolescu: „Destul! Arbitrați-ne corect!”
Dinamo, echipă de o repriză » „Alb-roșiii” erau în play-off cu punctele din jumătăți de meciuri
Dinamo
Dinamo, echipă de o repriză » „Alb-roșiii” erau în play-off cu punctele din jumătăți de meciuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
creeperno534
creeperno534  •  06 Decembrie 2023, 22:39

Scaunul antrenorului atarna de rezultate

parpalache
parpalache  •  06 Decembrie 2023, 11:03

Slatinean de al lui!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează