FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Claudiu Niculescu are încredere în decizia conducătorilor dinamovişti: "Numirea lui Ionel Dănciulescu este cea mai bună decizie"

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 16 noiembrie 2014 14:13

Claudiu Niculescu a fost unul dintre numele vehiculate pentru a prelua pe Dinamo, dar fostul atacant este de părere că numirea lui Dănciulescu este cea mai bună decizie.
"L-am sunat pe Danciu şi i-am urat baftă. I-am zis că trebuie să aibă curaj pentru că e o meserie total diferită. Dar se va descurca pentru că el cunoaşte bine jucătorii. Cred că a fost cea mai bună decizie pentru Dinamo şi sper să iasă bine.

Nu mă simt vinovat de plecarea lui Flavius Stoican. Aşa e fotbalul. Nu ştiu ce probleme au fost la Dinamo, dar nu cred că a fost din cauza înfrîngerii din Cupă", a declarat Claudiu Niculescu pentru DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dinamo..mania
dinamo..mania  •  16 Noiembrie 2014, 14:50
Postat de level26loading pe 16 Noiembrie 2014, 14:39

Ai rabdare ClauGol, dupa trei infrageri consecutive cu Gaz Astra Petrolul te numesc pe tine sa antrenezi superbul lot format din jucatori liberi de contract.

like :)))))))))

level26loading
level26loading  •  16 Noiembrie 2014, 14:39

Ai rabdare ClauGol, dupa trei infrageri consecutive cu Gaz Astra Petrolul te numesc pe tine sa antrenezi superbul lot format din jucatori liberi de contract.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează