FOTBAL  »  Superliga  »  ACUZE DE BLAT

Claudiu Niculescu despre acuzele de blat la U Cluj - CFR: "N-a venit nimeni la pauză în vestiar să-mi spună ce să fac, sînt nişte aberaţii!"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 26 februarie 2015 18:19

Claudiu Niculescu, acum antrenor la CS Mioveni, a vorbit despre posibilitatea ca DNA să deschidă o anchetă în cazul partidei U Cluj - CFR 2-3, din mai 2012, despre care se bănuieşte că n-ar fi fost corectă (Detalii AICI!).
"Nu cred că e ceva de cercetat, dacă ar fi aşa m-aş bucura. Aş vrea să se termine odată cu mizeria asta, cam bănuiesc de unde pleacă informaţia. E cineva care-mi vrea mie răul, foarte mult. A fost curat totul la meciul acela, sînt convins, ştiu cum am pregătit meciul, inclusiv motivaţional, n-a venit nimeni la pauză în vestiar să-mi spună ce să fac, sînt nişte aberaţii.

Nu vreau să fac parte din aşa ceva. Am avut o carieră frumoasă de jucător, curată, mă pot uita în ochii oricărui conducător, aşa fac şi ca antrenor. Cei care mă cunosc ştiu ce fel de caracter am.

Nu mi-e frică de vreo anchetă DNA. Adrian Cristea dăduse două pase de gol, ce motiv aveam să-l schimb? La arbitru am o suspiciune, penalty-ul acordat a fost inexistent, a fost un arbitraj părtinitor. Dar nu am dovezi. Mi-am făcut autocritica, mai ales în noaptea de după meci. E normal să-ţi dea de gîndit, conduci cu 2-0, CFR nu ajungea la poartă... Aşa mi s-a întîmplat şi sezonul acesta la Mioveni, am condus CFR cu 3-0 şi ne-au întors", a declarat Niculescu la Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
tonyys
tonyys  •  26 Februarie 2015, 22:31

Sper sa-i vedem cat mai repede la puscarie pe toti hotii care au blatuit meciurile dintre u si cfr din 2008 si 2012.

lalisezaricanebraska
lalisezaricanebraska  •  26 Februarie 2015, 18:32

Ce fata are minoritarul indian blatist. Sa-l vedeti pe al batran, zici ca este Porojan din Vasile Alecsandri. ://liga2.prosport.ro/liga-3/stiri/garantez-ca-fc-caracal-va-intra-in-divizia-b-8050299 Nu deschideti daca sunteti sensibil sau sunteti la masa , ca dati instantaneu la boboci. Bombay curat!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează