FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - U CLUJ 6-2

Claudiu Niculescu i-a răspuns ironic managerului Anamaria Prodan: ”Aici e fotbal, nu «Tezaur folcloric»!”

Articol de - Publicat duminica, 22 iulie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 22 iulie 2012 01:04

Niculescu i-a replicat ieri ironic Anamariei Prodan, care-l criticase dur după 2-6 la Tg. Jiu


Înfrîngerea "şepcilor roşii" din prima rundă, 2-6 cu Pandurii, a încins atmosfera la U Cluj, mai ales după declaraţiile managerului Anamaria Prodan la adresa antrenorului Claudiu Niculescu şi a jucătorilor săi. Tehnicianul de 36 de ani a reacţionat ironic la adresa şefei sale, în Gazeta Sporturilor: "Eu nu cred despre mine că aş fi Mourinho sau Guardiola, însă am totuşi 25 de ani în fotbal, dintre care 20 la nivel înalt. Ar trebui să se înţeleagă că noi încercăm la Cluj să facem fotbal, nu «Tezaur folcloric»! U Cluj n-are lotul lui Bayern, nici măcar al Vasluiului, eu lucrez cu ce mi s-a pus la dispoziţie şi o fac cu plăcere. Sînt ataşat de fiecare jucător, cred că echipa n-ar fi avut nevoie de critici după acest insucces. N-am fost obişnuit să-mi spăl rufele în faţa camerelor TV şi nici nu am de gînd să fac asta".

Clau-gol a mai punctat: "Întotdeauna am respectat femeile, indiferent de domeniul în care lucrează, şi cer acelaşi respect. La U Cluj nu facem reality-show, vrem să jucăm fotbal, dar pentru asta e nevoie de încredere. Eu am rămas cu inima deschisă la Cluj, n-am dat bir cu fugiţii. Isteriile de moment nu fac bine nimănui! Sînt la început de drum în meserie, am multe de învăţat, accept doar criticile care vin din partea unor oameni de fotbal ce se pricep la fenomen".


"Sîntem slab pregătiţi fizic, n-am văzut aşa ceva nici la divizia a treia! Sînt unii ce nu-şi merită carnetele de fotbalişti. Echipa a arătat jalnic la Tîrgu Jiu"
Anamaria Prodan, manager U Cluj

"Claudiu şi-a asumat tot ceea ce a ţinut de pregătire, dar am văzut o echipă care a înotat. La 0-3 am plecat de la stadion. O să vorbesc eu şi cu jucătorii, va fi o discuţie dură, o să iasă mare scandal"
Anamaria Prodan, manager U Cluj

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (54)
talpaiadului
talpaiadului  •  22 Iulie 2012, 23:53

Tot respectul pentru Claudiu Niculescu, unul dintre cei mai buni fotbalisti din campionatul intern de dupa generatia de aur. Prodanca e o parasuta ordinara, iar faptul ca a ajuns conducator de club arata cat de jos a ajuns fotbalul romanesc.

cristy21steaua
cristy21steaua  •  22 Iulie 2012, 23:30

asa se intampla cand oamenii cu bani ajung sus. gen becali, ana amria prodan..

mihnea80
mihnea80  •  22 Iulie 2012, 22:47

Sunt atatea femei inteligente in tara asta, iar noi ne-am ales cu o proasta in fruntea clubului, care mai e si fudula pe deasupra. Afara cu Ana Maria Prodan! Sa vina o femeie manager capabila, nu o paiata.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează