FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Claudiu Niculescu lămureşte situaţia: "Sunt un om de cuvînt, nu plec la Dinamo"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 noiembrie 2010 00:00

Atacantul formaţiei Universitatea Cluj, Claudiu Niculescu, a declarat, că nu se gândeşte să părăsească echipa pentru un transfer la Dinamo, aşa cum s-a speculat în aceste zile.

Fotbalistul a spus că nu a fost contactat de conducerea clubului Dinamo Bucureşti pentru un posibil transfer, dar oricum nu ia în calcul o plecare de la Universitatea Cluj.

"Sunt un om de cuvânt. Nu plec nicăieri! Dacă am început aici o treabă, înseamnă că vreau să o duc până la capăt. Cu mine nu a vorbit nimeni de la Dinamo, nu ştiu de unde au apărut acele zvonuri. Mă simt excelent aici, la Universitatea, nu am niciun motiv să plec", a spus Claudiu Niculescu conform Mediafax.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
dinamovistph
dinamovistph  •  30 Noiembrie 2010, 21:29

Stai linistit acolo ca noi iti multumim pentru ca ai fost un mare jucator si ti-ai facut treaba pentru Dinamo. La Dinamo o sa ajungi antrenor peste 5 ani.

bibisormeme
bibisormeme  •  30 Noiembrie 2010, 21:18

sa te tii de cuvant ca daca nu nu faci nici 2 lei. te-au avut in lot, te-au tinut rezerva un an si acu te vor inapoi. arata-le ca nu esti o carpa.

fl0rin.m
fl0rin.m  •  30 Noiembrie 2010, 20:46

bine faci. ramai acolo. daca poti iai si pe margaritescu, munteanu, niculae.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează