FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU CU CLAUDIU NICULESCU

Claudiu Niculescu: "Otrăvim fîntînile"

Claudiu Niculescu
Claudiu Niculescu

Articol de - Publicat marti, 03 noiembrie 2009 00:00

Claudiu Niculescu vrea să-i bată pe turci şi să dea gol Galatei, dar cea mai importantă dorinţă ar fi s-o învingă pe Rapid duminică

- Claudiu, de ce erai nervos cînd ai fost schimbat la Iaşi? Ai ceva de reproşat cuiva?
- Asta ar fi ultima! Să fac nazuri... Eram supărat că n-am marcat, aş fi vrut enorm să dau primul meu gol în campionat în acest sezon. Dorinţa era prea mare şi răbufnirea aia îmi era adresată. Nea Cornel Ţălnar mi-a redat încrederea în mine, eu nu sînt vreun nesimţit să fac reproşuri antrenorului. Eram supărat pe mine.

- Mai întîi vin turcii la Bucureşti. Ce faceţi joi seară, cu Galata?
- Otrăvim fîntînile! Ar fi fost bine dacă acest lucru ne-ar fi asigurat victoria, dar nu e de ajuns. Trebuie să arătăm fotbal, nu merge să-i baţi pe turci din două pase şi o ocazie. Jucăm iar fără spectatori, este un dezavantaj pentru noi.

- V-aţi mulţumi şi cu un egal?
- M-aş mulţumi cu o victorie şi să dau eu gol, că n-am mai marcat de vreo 3 ani în Europa. Galata e o echipă de bătut, eu, unul, simt asta. Ar fi păcat să ne mulţumim cu puţin.

- Săptămîna se încheie cu un alt derby, cu Rapid, în Ştefan cel Mare.
- Şi trebuie neapărat să batem. Ideea e că ambele meciuri sînt importante, dar cel cu Rapid e război intern. Şi-n Europa League mai avem şanse să ajungem în primăvara europeană, dar duminică sîntem obligaţi să învingem. Dacă nu vom bate Galata, nu ne ia nimeni capul, dar cu giuleştenii e altceva. Dacă dau gol şi joi, şi duminică, mă voi simţi iar ca la 20 de ani... Oricum, mă simt bine psihic şi fizic, cum nu mi-a mai fost de mult.

"Clau-gol nu şi-a spus ultimul cuvînt în fotbal, sînt sigur că va juca la sacrificiu şi cu Galata, şi cu Rapid. Astea-s partidele care-l motivează pe el"
Ionel Dănciulescu, atacant Hercules Alicante

FLASH

Borcea la galerie
Meciul cu Galata e ultimul fără spectatori în Ştefan cel Mare în cupele europene, iar Cristi Borcea şi Vasile Turcu vor să facă din nou galerie echipei. Alături de cei doi acţionari vor mai fi şi 20 de prieteni, invitaţii pe care îi permite UEFA, iar grupul românilor va fi dotat cu tobe şi cu goarne. "Să nu mă faceţi să vă susţin din nou degeaba că nu mă mai vedeţi altădată!", le-a transmis deja Borcea jucătorilor. Referirea se făcea la meciul cu Panathinaikos (0-1) de acum o lună.

Gripa îi sperie
Aproape că nu a fost zi în ultima săptămînă în care dinamoviştii să nu vorbească despre gripa porcină, chestiune care-i sperie teribil. Deşi au făcut de mai bine de o lună vaccinul antigripal. Şi ieri cîţiva fotbalişti se plîngeau că sînt răciţi şi se simt ameţiţi. Li s-au prescris medicamente şi li s-a transmis să evite să iasă în locaţii publice supraaglomerate. "Tot răul spre bine, poate aşa mai stau şi ei pe acasă, nu mai ies teleleu prin cluburi", au spus şefii. De azi, jucătorii intră în cantonament.

Îşi cer banii
Fotbaliştii vor să aibă azi o discuţie cu şefii privind achitarea totală a banilor pentru calificarea în grupele Europa League. Un bonus total în valoare de 750.000 de euro trebuie achitat jucătorilor. Elevii lui Ţălnar sînt suspicioşi. "S-ar părea că unii băieţi au intrat deja în posesia primei. În tot cazul, ceea ce este clar e că nu toţi au luat şi atunci apar discuţii", au declarat fotbaliştii după meciul de la Iaşi. (Adrian Florea)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
thor_cld
thor_cld  •  03 Noiembrie 2009, 15:17

o sa va bata turcii de-o sa va suna apa-n cap! auzi victorie!

 •  03 Noiembrie 2009, 11:30

niculescule, lasa glumele rasuflate, mai da si niste goluri! Stie cineva de ce in general in presa de sport se fac glume la care rad doar copiii de la gradinita... si fotbalistii?

 •  03 Noiembrie 2009, 11:00
Postat de pe 03 Noiembrie 2009, 09:17

Ba DOBITOCILOR, se scrie FANTANELE nu FINTINELE!!!

greu cu limba romana pentru unii ziaristi.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează