FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 3-3

Claudiu Niculescu preşedinte executiv din vară

Claudiu Niculescu, Niculescu, Dinamo
Claudiu Niculescu, Niculescu, Dinamo

Articol de - Publicat marti, 18 mai 2010 00:00

Borcea ar vrea să-l pună preşedinte executiv pe Niculescu. Antrenor secund, manager sportiv şi, de ultimă oră, preşedinte executiv. Sînt cele trei funcţii oferite lui Claudiu Niculescu ca să pună ghetele în cui şi să preia costumul de oficial.

"Treningul de antrenor nu-l prinde încă, aşa că naşul lui, Cristi Borcea, vrea să-l facă preşedinte executiv în locul său din vară. Iar naşu' să stea în spatele finului un an-doi, să-i predea abecedarul de conducător, ca trecerea să se facă fără turbulenţe", a dezvăluit pentru Gazetă unul dintre oficialii clubului.

Atacantul care va împlini luna viitoare 34 de ani nu mai este atît de sigur că va continua ca fotbalist şi din sezonul viitor. "Borcea tot îl bate la cap să se lase, să vină lîngă el, mai ales că şi suporterii care îl idolatrizau au început să-l apostrofeze. <Te învăţ eu meserie, preiei tu controlul executiv, iar eu mă retrag la oficială, rămîn doar acţionar!>, îi spune întruna. Claudiu a început să asimileze ideea, a rămas să dea în curînd un răspuns", a mai explicat un alt conducător important al grupării din Ştefan cel Mare.
"Claudiu are stofă de şef, are vorbele cu el, e carismatic, el e viitorul lui Dinamo la nivelul conducerii în următorul deceniu. A fost şi el pe <afară>, vorbeşte vreo două limbi străine, ştie cu ce se mănîncă fotbalul", a spus de mai multe ori şi Borcea.

expl.foto: Niculescu n-a avut un sezon prea strălucit, nici nu prea a fost jucat, aşa că a bifat doar 6 goluri în 36 de meciuri    Foto: ???

"Cristi s-a săturat, fotbalul i-a mîncat zilele! E pe picior de plecare, va renunţa în cîteva zile la funcţia de preşedinte executiv. Rămîne doar acţionar"
Vasile Turcu, vicepreşedinte Dinamo

Alte variante luate în calcul pentru înlocuire lui Borcea
Florin Prunea - Actualul manager sportiv are relaţii la FRF, e apreciat de fani, dar are opozanţi puternici, în special fraţii Becali.
Gino Iorgulescu - Îl vrea şi Rapidul. Influent, cu multe relaţii în domeniu, nu e convins că ar putea lucra în linişte cu toţi acţionarii dinamovişti.
Marcel Popescu - Fost preşedinte al CS Dinamo, are relaţii cu diverşi oameni de afaceri, care să vină cu bani, dar "cîinii" vor un preşedinte mai tînăr. Popescu are 61 de ani.
Marius Stan - Conducătorul Oţelului are fani în Ştefan cel Mare, dar preferă să lucreze fără a da socoteală superiorilor.
Dinu Gheorghe - Şeful braşovenilor e dorit de Badea, nu şi de Borcea. "Vamă" mai are variantele Rapid şi Steaua.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
euliv
euliv  •  18 Mai 2010, 23:20

ma dar de ce nu dati toate mesajele? nenorocitilor

 •  18 Mai 2010, 10:06

pleaca demisia borcea!

 •  18 Mai 2010, 10:05

Claudiu Niculescu e de c..a..c..a..t.!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează