FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

Claudiu Răducanu A fost prins conducînd cu 205km/h, avînd carnetul suspendat

Articol de GSP - Publicat joi, 13 august 2009 00:00

Fostul atacant stelist Claudiu Răducanu, acum la echipa Gaz Metan Craiova, a fost depistat, joi, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, pe sensul spre Capitală, circulând cu autoturismul proprietate personală Audi Q7 cu viteza de 205 km pe oră, în condiţiile în care avea permisul de conducere suspendat.

Potrivit comisarului-şef Emilian Buican, şeful Poliţiei A1, sportivul, care mai era însoţit de un prieten, a fost înregistrat pe aparatul radar cu viteza de 205 km pe oră, fiind oprit şi legitimat.

"La verificarea actelor, poliţiştii au stabilit că Răducanu avea permisul suspendat până în 13 august. Deci, astăzi era ultima zi de suspendare, sancţiune dispusă de Poliţia Rutieră Dolj pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului. În aceste condiţii, şoferul riscă dosar penal de la şase luni la trei ani sau amendă penală pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice în condiţiile în care permisul de conducere era suspendat", a declarat Buican.

La ora transmiterii ştirii, poliţiştii au încheiat formalităţile, iar fotbalistul a plecat spre Bucureşti ca pasager, maşina fiind condusă de prietenul său.

Sursă Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
red_dog1982
red_dog1982  •  13 August 2009, 18:16

CE SA-I CERI LUI BLOC NOTES! ERA CUMVA CU YACHTUL ALA CU CUTIA DE VITEZE AUTOMATA?

 •  13 August 2009, 16:30

Lasati-l pe Raducanu, ca e praf saracu. Dar uitati acolo formulare:"şoferul riscă dosar penal de la şase luni la trei ani". Hai lasa-ma. Cum arata un dosar penal de 6 luni? E albastru, e verde?

 •  13 August 2009, 16:25

sigur nu conducea iahtu ca sa ajunga la locuita lui din blocnotes?:))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close