FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Clauza

Articol de GSP - Publicat joi, 19 iunie 2008 00:00

Dinamo îl poate transfera în orice moment pe Giani Kiriţă (31 de ani) dacă plăteşte 150.000 & euro;.

Giani Kiriţă ar putea reveni în Şte­fan cel Mare în această va­ră.Contractul pe care fot­­balistul îl are cu Ankaraguku expiră abia peste un an, însă între cele două părţi sînt neînţelegeri, pentru că turcii au restanţe finan­ciare către mijlocaşul de 31 de ani.

În plus, Dinamo îl poate aduce pe Kiriţă şi fără acordul grupării din Ankara. De ce? Pentru că fotba­lis­tul are o clauză de reziliere de 150.000 de euro şi poate pleca dacă Dinamo o va achita.

Cel care a jucat 7 ani în tricoul alb-roşu, cîştigînd 5 trofee, vrea să revină la Di­na­mo. Dar nu în orice condiţii! În Tur­ci­a are un salariu anual de 325.000 de euro,iar “cîinii” i-au propus doar 125.000 de euro pe an. În cazul în care lui Kiriţă i se va asigura un con­­tract de 200.000 de euro pe sezon, aface­rea s-ar putea perfecta.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  19 Iunie 2008, 04:19

Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu? Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Solutia o gasiti pe situl acesta (necesita creare de cont) ht tp: //bux .to/?r= kalbia

 •  19 Iunie 2008, 04:18

Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu? Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Solutia o gasiti pe situl acesta (necesita creare de cont) http://bux.to/?r=kalbia

Vezi toate comentariile (2)
Comentează