FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Clauze speciale » Noile transferuri din Ghencea au 6 luni de probă

Jivko Jelev, Jelev, Steaua
Jivko Jelev, Jelev, Steaua

Articol de , - Publicat marti, 12 ianuarie 2010 00:00

Steaua nu-şi mai asumă nici un risc: jucătorilor noi li se impun clauze prin care pot fi daţi afară după o jumătate de an, în caz că nu confirmă

Ghencea se fereşte de păcăleli cu orice preţ. După ce au cumpărat fotbalişti de care nu mai pot să scape, steliştii le impun nou-veniţilor o condiţie: să poată fi daţi afară după şase luni! Jivko Jelev a fost primul care a acceptat să-şi probeze calităţile timp de o jumătate de an. Dacă randamentul lui îi va mulţumi pe şefi, stoperul bulgar o să primească drept premiu un acord pe un sezon întreg.

Iovov, Ouon, ca şi ceilalţi jucători pe care şefii Stelei îi urmăresc în acest moment ar urma să aibă înţelegeri similare. Panduru şi Stoichiţă le-au transmis deja noul criteriu de angajare agenţilor cu care colaborează. Clubul urmăreşte să se protejeze de gafe gen Grzelak, dar îşi păstrează, prin contracte, dreptul de a prelungi unilateral după 6 luni, fără ca fotbalistul să se poată opune. În afara polonezului, Becali a mai avut probleme în ultima vreme şi cu Arthuro, şi cu Bibişkov, alţi oameni ajunşi indezirabili şi care nu acceptau să renunţe la salarii.

10.000 de euro pe lună cîştigă Jelev la Steaua. Contractul lui expiră la sfîrşitul campionatului şi depinde doar de club dacă va fi prelungit sau nu

80.000 de euro a fost salariul pe care l-a primit Dayro Moreno cînd a semnat cu Steaua. Presat de club, columbianul a acceptat, acum 3 luni, să piardă două treimi din venit

"Pînă şi Mourinho mi-a zis că a rămas celebră declaraţia mea prin care anunţam că dau 100.000 de euro oricui vrea să-l ia pe Carlos. Ajunsesem în situaţia aia fiindcă mi-am luat «ţeapă» cu acel portar"
GIGI BECALI, patron Steaua

Argăseală şi Mache somaţi

Gigi Becali a vorbit ieri despre posibilitatea ca Grzelak (foto) să continue şi în retur în Ghencea, deşi nu-l mai doreşte la echipă. "A venit şi la reunire şi s-a dus la vizita medicală. În fiecare lună mă costă 13.000 de euro. Cei care l-au adus, adică Argăseală şi Mache, să se ocupe acum şi de plecarea lui. Ei l-au transferat, ei să rezolve problema pentru că nu-l putem ţine să stea degeaba şi să-i mai dăm 80.000 pînă în vară", a declarat Becali la GSP TV. Grzelak (27 de ani) mai are contract cu Steaua pînă în iunie 2010. (Ionuţ Petrişor)

I-au forţat să plece
Înainte să-i vină ideea clauzei "din şase în şase luni", Becali s-a folosit de forţă ca să scape de fotbaliştii pe care nu i-a mai vrut. Portarii Andrey şi Carlos, precum şi Marius Croitoru sau Cristocea s-au antrenat cu echipa a doua înainte să părăsească Ghencea, fiindcă nu au acceptat din start rezilierea înţelegerilor. Pe Andrey, şefii clubului au vrut să-l mute în Ferentari, tot ca o şicană menită să-l convingă să părăsească România şi să renunţe la banii pe care îi mai avea de luat conform contractului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  12 Ianuarie 2010, 03:29

Grjelak doar in capul ciobanului si al vostru a fost gafa

Vezi toate comentariile (1)
Comentează