FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI LIGA 1

Cluburile din Liga 1 mai transferă doar chilipiruri » Steaua a acaparat top 5 transferuri scumpe

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 21 iunie 2011 16:27

Patronii din Liga 1 au rămas fără bani. Cei mai mulţi jucători care s-au transferat în această vară în Liga 1 au făcut-o gratis, singura plată pe care au efectuat-o cluburile fiind să plătească salariile acestora

 

În ciuda pretenţiilor ridicate şi a faptului că mai multe formaţii rîvnesc la titlul de campion, şefii echipelor nu se îngrămădesc să arunce cu banii pe jucători. Singurul patron care a băgat mîna mai adînc în buzunar în această vară fiind Gigi Becali, cheltuind aproximativ 3.5 milioane de euro pe jucătorii aduşi în această "fereastră" de transferuri. Stelistul a fost secondat de finanţatorul lui  U Cluj, Florian Walter, care a scos din conturile clubului 800.000 de euro pentru trei jucători de la Bistriţa: Achim, Szukala şi Băjenaru, ultimul fiind folosit ca monedă de schimb în transferul lui Laurenţiu Marinescu. "Şepcile roşii" îl mai au în vizor şi pe Costin Lazăr, al cărui contract cu Rapid expiră la sfîrşitul acestei luni.

CFR şi Rapid au luat gratis, Dinamo a stat
Dacă în alte sezoane cheltuiau sume importante pentru a aduce jucători, şefii CFR-ului au preferat în această vară să îi caute pe cei liberi de contract. Astfel, Lionn, Sougou, Renan, Ronny, Camora şi Weldon au fost gratis, dar primele lor de instalare s-au ridicat la aproximativ 900.000 de euro. Aceeaşi tactică a adoptat-o şi Rapid, care a adus opt jucători noi, din postura de jucători liberi, sub comanda lui Răzvan Lucescu. Dinamo a fost mai mult măcinată de problemele interne, iar fotbaliştii care au rămas la echipă se plîng că nu şi-au mai primit banii de cîteva luni.

Cele mai scumpe cinci transferuri din această vară:
1. Mihai Costea (de la Craiova la Steaua) - 1.4 milioane euro
2. Gabi Matei (de la Pandurii la Steaua) - 675.000 euro
3. Andrei Prepeliţă (de la Craiova la Steaua) - 600.000 euro
4. Raul Rusescu (de la Unirea la Steaua) - 200.000 euro
5. Dorinel Popa (de la Brăneşti la Steaua) - 200.000 euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
redsef2005
redsef2005  •  22 Iunie 2011, 10:04
Postat de ronaldo666 pe 21 Iunie 2011, 16:06

macar astia au jucat nu k deac sa vedem poate il ia sh pe florescu razvanel :))

Bai tzeava, Deac macar e fotbalist, de o suta de ori peste aia 5 pe care i-a luat Steaua la un loc!!! Sa dai peste doua milioane pe Costea (?) si Matei (??) nu inseamna "investitie", ci PROSTIE!! Tipic Steaua, tipic Becali! Nici locul 6 nu il mai prindeti, chiar daca va arbitreaza Argaseala toate meciurile!!!

opensource
opensource  •  22 Iunie 2011, 03:58

daca si cu astia o da in bara, inebuneste Becali. :-))))

yoalexander
yoalexander  •  21 Iunie 2011, 17:22

va bagati in seama fara sa stiti . Costea este un atacant foarte bun, trebuie doar sa se maturizeze un pic. G. Matei este o achizitie foarte buna la fel si Prepelita. De Popa nu stiu ce sa zic. Mie nu mi sa parut in sezonul trecut chiar asa de bun , dar , sa speram ca gresesc.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează