FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Clujenii sînt convinși că își vor recăpăta la TAS cele 24 de puncte pierdute: ”Cred că ne luăm punctele”

Ardelenii au făcut 9 puncte în acest retur, remize cu Ceahlăul, Gaz Metan, ASA și victorii cu Astra și Oțelul
Ardelenii au făcut 9 puncte în acest retur, remize cu Ceahlăul, Gaz Metan, ASA și victorii cu Astra și Oțelul

Articol de - Publicat duminica, 19 aprilie 2015 00:00

Deși nu s-a mai apărat în civil, CFR mizează pe Tribunalul de la Lausanne.

CFR Cluj n-a renunțat la ideea de a continua și la anul în Liga 1, astfel se explică și devotamentul cu care jucătorii au evoluat vineri seară contra mureșenilor, scor 2-2. Echipa din Gruia e penultima în clasament, 19 puncte, dar speră ca TAS să redea cele 24 de puncte luate de către Comisia de Disciplină.

Cu ele, ardelenii ar fi acum pe locul 5, ce ar presupune un bonus de 2,8 milioane de euro din drepturile TV în campionatul viitor. Mulți dintre șefii echipelor amenințate cu retrogradarea susțin că "feroviarii" vor recăpăta punctele, nu iau CFR în calcul pentru a ocupa unul din cele 6 locuri ce duc în liga secundă!

Iuliu Mureșan a explicat, în premieră, că nu renunță la demersul la TAS: "Procesul e în plină desfășurare. Eu cred că ne vom recupera punctele, nu poți pedepsi jucătorii de două ori. Adică, în prima instanţă nu şi-au primit banii din motive care nu ţin de ei. Apoi le iei şi rezultatul muncii lor. Ei şi-au făcut datoria, dar am greşit noi, clubul, pentru că nu am ştiut să gestionăm foarte bine fondurile avute la dispoziţie".

Pe 4 februarie, Comisia de Disciplină a FRF a sancționat clubul cu 24 de puncte pentru neachitarea datoriilor către cinci fotbaliști: Sepsi, Hora, Voiculeț, Maftei și Stana. FRF, prin vocea consilierului juridic Adrian Stîngaciu, a precizat: "Federația se va apăra la TAS. Aplicarea prevederilor regulamentare nu depinde de eventuale performanțe sportive".

"Nu spun că a fost rea-voinţă, dar şedinţa a început la ora 11:00, iar noi am primit verdictul de intrare a societăţii în insolvenţă la ora 12:00. Și la Comisia de Recurs s-a făcut un abuz, s-a încălcat legea"
Iuliu Mureșan, președinte CFR Cluj

"Organismele jurisdicționale ale FRF vor decide, avînd în vedere specificitatea fiecărui caz, aplicarea sancțiunilor regulamentare. Nu se poate vorbi de ideea de a da un exemplu"
Adrian Stîngaciu, consilier juridic FRF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
cfrclujole
cfrclujole  •  05 Mai 2015, 23:35

Isi va recupera punctele spre durerea ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

daniaania
daniaania  •  23 Aprilie 2015, 13:30

Pai sigur, CFR sa fie penalizata cel mai drastic, va convine. Numai prostii ar vrea asa un club cu performante in B. CFR a facut 10p in UCL . Cand Steaua va face , mai vb. Daca dispar echipe cu suporteri si palmares cine *** se mai uita la liga voastra?Cine se va uita la Chiajna, Viitorul, Cheahlaul,Iasul...etc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  22 Aprilie 2015, 18:56

Dottore, intai platiti restantele la jucatorii care au facut demersurile la Liga si FRF si apoi ganditi-va la Tas ! Nu de alta, dar ramaneti si fara punctele care le mai aveti !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează