FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

CNA refuză să arate documentul! » Laura Georgescu nu lămureşte misterul ”FC Steaua SA”

Articol de - Publicat miercuri, 18 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 17 martie 2015 21:51

Deşi iniţial preşedinta Consiliului Naţional al Audiovizualului a fost de acord să prezinte un document trimis televiziunilor, aceasta nu a mai răspuns solicitărilor ziarului.

DigiSport şi ProTV au primit din partea CNA o recomandare să folosească la meciul de săptămîna trecută, din Cupa Ligii, dintre Astra şi Steaua denumirea de FC Steaua SA pentru echipa din Bucureşti. Laura Georgescu, preşedinta forului, a negat, precizînd că "a fost doar o adresă de corespondenţă către posturi, care nu are o decizie executorie".

Din seara zilei de 12 martie, ziarul a încercat să intre în posesia acestui document şi a solicitat Laurei Georgescu respectiva scrisoare către televiziuni, atît telefonic, cît şi pe adresa oficială publicată pe site-ul www.cna.ro. "Sigur! Îmi verific mailul şi vă trimit imediat documentul. Nu e nici un secret, o să vi-l trimit", spunea preşedinta CNA.

Au trecut cinci zile de cînd Gazeta a solicitat pentru prima dată oficial Consiliului Naţional al Audiovizualului să trimită documentul, dar fără succes. Inclusiv ieri am contactat-o pe Laura Georgescu, tot fără rezultat.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Ceva nu este în ordine"
Basarab Panduru trage un semnal de alarmă care ar trebui să-l îngrijoreze pe Costel Gâlcă: "Mihai Roman deschide scorul şi imediat Arlauskis sare cu gura pe Varela. Apoi ia gol Arlauskis, iar primii care sar cu gura sînt Varela şi Guilherme. În loc să-şi vadă de treaba lor, să ia mingea mai repede şi să se ducă cu ea la mijlocul terenului, să repare o greşeală, ei stau şi se ceartă! Cînd încerci să arăţi cu degetul spre colegul tău, ceva nu este în ordine".

Mesaj pentru stelişti
Fostul antrenor al Stelei, Mihai Stoichiţă, îi atacă pe jucătorii campioanei, pe care îi avertizează să nu cumva să-l "lucreze" pe Costel Gâlcă: "Steaua nu are contracandidată la titlu. Tot aştept ca jucătorii tineri să confirme încrederea pe care au avut-o în momentul în care au fost aduşi la Steaua, dar nimic. Refuz să cred că Gâlcă a pierdut vestiarul. Jucătorii să-şi facă meseria, să joace din nou ca înainte. Doar nu sînt aşa tîmpiţi să o lucreze pe Steaua şi pe Gâlcă".

Vor o nouă victorie
După ce-au bătut-o pe Steaua în tur la Bucureşti, nemţenii au planuri mari pentru meciul din această seară de la Piatra Neamţ. Antrenorul brazilian Ze Maria îşi motivează jucătorii suplimentar pentru jocul de azi: "Cu Steaua avem un motiv în plus să ne propunem să cîştigăm. E o echipă mare care vine pe terenul nostru să joace, e un motiv de orgoliu, pentru că ai ocazia să înfrunţi o mare echipă. Noi trebuie să încercăm să jucăm aşa cum am făcut-o şi pînă acum, cînd am încercat să cîştigăm. Nu ne predăm!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
der.bomber
der.bomber  •  19 Martie 2015, 19:18
Postat de el.pistolero pe 18 Martie 2015, 09:45

A fost clar un abuz clar ,fara o decizie votata in consiliu. Sa vina DNA.

A venit deja ....

der.bomber
der.bomber  •  19 Martie 2015, 19:18

Nu prea mai are ce sa lamureasca...deja au demis-o din functie :)))

cobra_z
cobra_z  •  18 Martie 2015, 11:37

daca aveau bani de luat aratau si arhivele securitatii...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează