FOTBAL  »  Superliga  »  SĂGEATA NĂVODARI

Coincidenţă uimitoare » Au marcat gemenii, la Constanţa şi Valladolid! Destine care se împletesc şi la peste 3.000 de kilometri depărtare

Emilio Guerra +1   FOTO
Emilio Guerra

Articol de - Publicat duminica, 23 februarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 22 februarie 2014 22:36

Fraţii Guerra, 31 de ani, au înscris în aceeaşi seară la Constanţa, respectiv la Valladolid, reuşite importante pentru echipele lor.

Doi fraţi gemeni, doi atacanţi, două goluri vineri seară. Emilio Guerra a înscris în minutul 29 unicul gol al victoriei Săgeţii Năvodari cu FC Botoşani, la prima sa apariţie în Liga 1.

Peste cinci ore, în vestul Europei, la Valladolid, Javi Guerra a marcat şi el, obţinînd o remiză, 1-1, în confruntarea cu Levante. După meci, trecuse bine de ora 2:00, în România, fraţii-atacanţi au dialogat la telefon despre isprăvile de pe terenul de fotbal.

Andaluzi, născuţi în Velez-Malaga, pe 15 martie 1982, de aceeaşi înălţime, fraţii Guerra au avut trasee diferite în fotbal. Vîrful Săgeţii a bifat formaţiile secunde ale lui Espanyol, Zaragoza, Barcelona, Atletico Madrid şi Malaga, ajungînd la a 18-a echipă în 15 ani.

Javier a semnat deja cu Cardiff City, este al 8-lea în clasamentul puncherilor din La Liga, cu 12 reuşite, cu una mai puţin decît Leo Messi.

Săgeata este pe locul 12 în Liga 1, în timp ce Real Valladolid este pe poziţia a 18-a în Primera Division, amîndouă luptîndu-se să evite retrogradarea.

3.436 de kilometri sînt între Constanţa şi Valladolid, stadioanele pe care au marcat fraţii Guerra

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează