FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - UNIREA 1-4

Coleg cu Ioniţă? Presa din Germania îl dă pe Brandan la FC Koln

Pablo Brandan, Brandan, Unirea Urziceni
Pablo Brandan, Brandan, Unirea Urziceni

Articol de , - Publicat marti, 27 aprilie 2010 00:00

FC Koln s-a îndrăgostit de Liga I. "Ţapii" l-au curtat întîi pe Cristi Tănase, înainte ca argeşeanul să semneze cu Steaua, apoi l-au cumpărat pe rapidistul Alexandru Ioniţă, iar acum au pus ochii pe Pablo Brandan (27 de ani)!

Conform ediţiei online a cotidianului Kicker, fundaşul stînga argentinian e primul pe lista de achiziţii a nemţilor, care l-au monitorizat în toate partidele din această primăvară.

Pentru a-şi asigura serviciile sud-americanului, germanii sînt gata să scoată din buzunar un milion de euro, cu 400.000 de euro mai puţin decît oferea Stuttgart în iarnă pe acelaşi fotbalist. Atunci, ialomiţenii au solicitat două milioane de euro, iar nemţii s-au retras de la tratative. Supărat că nu a fost să plece, Pablo a răbufnit: "Nu e corect aşa ceva! Trebuia să fiu vîndut, nu mai am motivaţie să joc în România!".

100.000 de euro e salariul lui Brandan la Urziceni. Argentinianul a venit în august 2007, liber de contract

"Nu ne-a contactat nimeni, dar îi aşteptăm la discuţii pe nemţi. Dacă au dat 1,5 milioane pe Ioniţă înseamnă că au bani"
Mihai Stoica, manager Unirea Urziceni

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
 •  27 Aprilie 2010, 10:41

Ce mentalitate tipic de taran de taraba. Daca au dat bani pe X inseamna ca au bani. Hai sa le cerem si noi de vreo 2 ori valoarea jucatorului.

 •  27 Aprilie 2010, 08:54

Dak asta o sa fie coleg cu Ionita..se face Alex de rusine cu el`:))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează