FOTBAL  »  Superliga  »  LUPESCU PREGĂTEŞTE O DELEGARE-ŞOC

Coltescu!

Articol de - Publicat luni, 21 aprilie 2008 00:00

“Centralul” craiovean e favoritul directorului general al FRF pentru a arbitra derby-ul etapei a 31-a, Steaua - Poli Timişoara.

Cel mai important meci al run­dei intermediare din această săptămînă, Steaua - Poli Ti­m­işoara, are şanse mari să fie con­dus de Sebastian Colţescu. Ionuţ Lupescu nu era ieri decis sută la sută dacă îl va trimite pe Colţescu la această dispută, însă a avut de ales între el şi Augustus Constan­tin, ultimul fiind cel ce a arbitrat în tur, cînd gruparea de pe Bega a cîştigat cu 2-0.

“Centralul” oltean e considerat unul dintre arbitrii de casă ai Stelei, el avînd la activ mai multe meciuri în care a contribuit direct sau in­direct la diverse victorii ale trupei din Ghencea. Două sînt meciurile în care a fost la un pas să fie exclus din arbitraj. Primul, Steaua - Cea­hlă­ul 2-1, în actualul campionat, în care a inventat un penalty pentru gazde la scorul de 0-1. Al doilea, Dinamo - CFR 1-0, sezonul trecut, cînd a refuzat un penalty clar oas­pe­ţilor la 0-0, iar în urma acelei în­frîngeri CFR a pierdut duelul cu Steaua pentru locul 2.

Astăzi, Lupescu ar urma să facă anunţul oficial al delegării lui Col­ţescu în Ghencea. Singurul lucru care ar putea opri delegarea aces­tu­ia ar fi o prestaţie proastă la me­ciul de aseară, Dinamo - Urziceni.

9 meciuri ale Stelei a arbitrat Colţescu în ultimii 2 ani, faţă de doar două ale Timişoarei

0 victorii în Liga I a obţinut Poli Timişoara cu Colţescu arbitru

17% din meciurile arbitrate în Liga I de Colţescu au fost cu Steaua una dintre echipe

80% din meciurile Stelei cu Colţescu la centru în ultimii 3 ani s-au terminat cu victoria trupei din Ghencea

Ar fi al 3-lea Steaua - Poli timiŞoara

Colţescu mai are în palmares alte două dispute Steaua - Poli Timi­şoara, ambele jucate în Ghencea. Primul a fost un meci extrem de important, jucat în ultima etapă a sezonului 2004-2005 şi încheiat cu victoria roş-albaştrilor, 2-1, succes care le-a adus titlul bucureştenilor. Colţescu a arbitrat impecabil. Apoi, în decembrie 2006, la Steaua - Timişoara 3-1, a avut numeroase greşeli, cele mai grave fiind neeliminările lui Goian şi Stelian Stancu.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (17)
 •  21 Aprilie 2008, 11:48

Vreau sa ii arbitrez eu, ca oricum sunt dinamovist timisorean, deci nu o sa trag nici cu Poli, nici cu Steana!

 •  21 Aprilie 2008, 10:50

pt. cristian-buzias:Poli nu mai are cum sa piarda locul in Uefa.Intrebarea e ce vom face noi acolo?Ca la cum jucam,si la ce lot avem o sa ne cam facem de ras.. Nu stiu ce sa zic de Coltescu asta,oricum la cum jucam noi(Poli) va fi foarte greu si sa facem un egal.Eu totusi sper ca baietii se vor concentra si vor face un meci mare.Forza POLI! :)

 •  21 Aprilie 2008, 10:47

zdreanta de udrea se da iar in stamba, sa iti fie rusine cocosatule! forza steaua!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează