FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - ASTRA 3-0

Coman: "Am jucat bine, sper să se conteze pe mine şi de acum înainte"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 octombrie 2010 00:00

Portarul Rapidului, Daniel Coman, a vorbit după victoria giuleştenilor, 3-0 cu Astra Ploieşti, rezultat stabilit la pauză.

"Sînt fericit pentru victoria echipei şi pentru că am jucat bine. Sper să fiu folosit şi să  îmi ajut echipa cît pot de bine şi de acum încolo. Am întîlnit un adversar care a alergat, s-a grupat bine, dar am reuşit să ne impunem", a zis Coman.

"Mi-aş dori ca derby-ul Dinamo - Steaua să se termine la egalitate. Dar mă interesează mai puţin ce fac celelalte contracandidate", a continuat el.

"M-a surprins decizia lui Rădoi de a se retrage, mai ales că este un jucator important, dar iî înţeleg, pentru că are probleme familiale. Îi doresc sănătate tatălui său şi sper ca Mirel să treacă peste acest moment", a mai afirmat Coman.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ciky
ciky  •  16 Octombrie 2010, 08:48

sper sa pleci mai repede de la rapid.. nu meriti sa joci la aceasta echipa.. bornescu e mai bun de 10 ori ca tine, asa ca ar fi bine sa pleci..inainte erai unul din favoritii tai, acum nu vreau sa iti mai pronunt numele..

adra
adra  •  16 Octombrie 2010, 01:09

a jucat si el un meci si iar umple ziarele cu comentarii !!!!

feroviarul
feroviarul  •  16 Octombrie 2010, 00:13

Bine Coman, sper sa aperi fara freseala, altfel Bornescu iti ia locul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează