FOTBAL  »  Superliga  »  CFR- RAPID

Coman, da, Pancu, nu!

Articol de - Publicat luni, 14 aprilie 2008 00:00

Cele două piese grele ale giuleştenilor au simţit mari dureri înaintea meciului şi doar portarul a intrat.

Vineri seară, cu 48 de ore înaintea meciului, Pancu a intrat valid şi a ieşit acci­den­tat din antrenamentul Rapi­du­lui. “Am făcut încălzirea şi, la un mo­ment dat, am simţi o durere pe adduc­tor”, a povestit vedeta giu­leş­­­tenilor. Durerea s-a împletit cu arsura şi cu senzaţia că ceva se poate rupe.

Decizia medicului
El nu s-a oprit din prima. “Am crezut că nu e grav”, mărturiseşte.
– Ce fac, Doc, mă doare?
- Unde?

– Aici! Şi mă ţine cînd mă mişc. Aş mai încerca!
- Nu, nici vorbă, opreşte-te!

Decizia doctorului Marian Du­mi­tru a fost ca jucătorul să iasă din antrenament. “Poate îl refa­cem pînă la meci”, a comunicat me­­dicul staffului. “Pînă la urmă, am decis amîndoi că n-are sens să risc”, a povestit Pancu. Şi fotbalistul n-a intrat în derbyul de aseară.

Coman a riscat
Şi Coman a simţit dureri foarte mari la umărul drept. “De la meciul cu Steaua mi se trage”, a spus portarul. “A stat în dubiu pînă cu două ore înaintea jocului şi a hotărît totuşi să intre”, a po­ves­tit unul dintre rapidiştii din ves­ti­ar. Cînd l-au văzut că intră, coe­chi­pierii s-au simţit mai stăpîni pe ei.

Chiar în primele minute, Co­man a plonjat la picioarele lui Semedo, scăpat singur spre poar­tă , şi i-a deviat mingea.

Apoi, în minutul 14, a parat bomba lui Gabi Mureşan şi şutul dublat al Semedo, chiar dacă acesta era în ofsaid.

Bozo, mijlocaş stînga

Marian Rada a decis să suplinească absenţa brazilianului Cesinha, suspendat, prin urcarea lui Vladimir Bozovici pe postul de mijlocaş stînga. În locul lui, fundaş lateral a jucat Leonard. A fost prima dată cînd muntenegreanul a fost folosit şi la Rapid pe poziţia pe care joacă de obicei la echipa naţională. De altfel, Bozo a fost adus în vară de la OFK Belgrad tocmai pentru a întări flancul stîng al liniei de mijloc.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
 •  14 Aprilie 2008, 20:06

Rapid cel corect... da da sigur... fie joaca infect cum a facut aseara deci nu are ce cauta pe primele locuri.. fie a vandut meciul deci e de kkt, mare carater ce sunteti nu? cadeti-ar in B cu CFR-ul asta de kkt

 •  14 Aprilie 2008, 20:04

Coman, Trica, Nespalatu(sapunaru) si Burbulan .. niste bulangii ce sa zic.. cu jocul asta RAPID si CFR in intertoto poate...

 •  14 Aprilie 2008, 13:06

Sunteti asa de orbiti de furie,de fapt sunteti IMBUCURATOR DE PROSTI,incat a-ti ajuns sa va injurati valorile(PANCU!!!!!) era mai bine cand erati in "B". Asta va e valoarea acum. Pune-ti orice portar in poarta din tara asta si calculati unde ar fi fost rAPIDUL!!!!! Nici Copos nu mai accepta marionetele care le aveti.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează